2777
2789
شروع کن ورزش  پیاده روی زیاد بمونه وزن بالا میره  و احتمال داره مدفوع کنه  هر چه ز ...

خب آخه درد ندارم چن شب پیش درد داشتم رفتم بیمارستان گفت هنوز وقتت نیس برو خونه... 

خودمم از همین میترسم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آخه درد ندارم چن شب پیش درد داشتم رفتم بیمارستان گفت هنوز وقتت نیس برو خونه...  خودمم از هم ...

شما باید تحرک داشته باشید که کمک به شروع درد بشه 

به ناچار اگر نشد آمپول فشار می زنن

شما باید تحرک داشته باشید که کمک به شروع درد بشه  به ناچار اگر نشد آمپول فشار می زنن

چه بد اینجور... 

پیش ی ماما که رفتم گفتن باید پله بری الان ی هفته اس که دو طبقه رو هر روز دو بار بالا و پایین میرم پیاده روی هم ی ربع ولی تاثیری نداره 

بعضیا هستن ۴۲ هفته دردشون میگیره.منم تا ۴۱ هفته ام پر نشد دردم نگرفت.اما دوهفته صبح و عصر پیاده روی ...

خیلی نگرانم... 

میگن دختر داشته باشی زودتر باید زایمان کنی ولی از من داره مثه پسرا میشه 9 ماه و 9 روز 

چه بد اینجور...  پیش ی ماما که رفتم گفتن باید پله بری الان ی هفته اس که دو طبقه رو هر روز دو ب ...

پیاده روی خیلی کم میری 

دم نوش بخور شکمت و بدن رو باروغن اخطودوس چرب کن 

گل گاو زبان و روغن کرچک هم خوبه بخوری 

پیاده روی خیلی کم میری  دم نوش بخور شکمت و بدن رو باروغن اخطودوس چرب کن  گل گاو زبان و ر ...

گل گاوزبان یکم خوردم... روغن کرچک رو مگه میشه خورد؟؟؟ 

چه مقدار؟ کی؟؟ 

خیلی نگرانم...  میگن دختر داشته باشی زودتر باید زایمان کنی ولی از من داره مثه پسرا میشه 9 ماه ...

ربطی نداره به نظرم

نگران نباش.من کاملا احساست رو درک میکنم.ولی تا وقتش نشه نمیاد.مواظب حرکاتش باش و صبوری کن.پیاده روی و ورزش فراموش نشه

ربطی نداره به نظرم نگران نباش.من کاملا احساست رو درک میکنم.ولی تا وقتش نشه نمیاد.مواظب حرکاتش باش و ...

استرس حرکاتش رو دارم... یکم که تکون خوردنش کم میشه ی عالمه چیز شیرین میخورم... برام دعا کنین خیلی استرس دارم همش نگرانم..