تو تاپیک های قبیلم هم توضیح دادم، چند وقته زندگیم درگیر بحران طلاق پدرمادرم بود و الآن پدرم اعلام کرده که میخواد ازدواج مجدد داشته باشه و من استرس دارم در مورد اون خانم و اینکه چه آدمیه. میشه نظر بدید چجوری تو برخورد اول رفتار کنم؟ چون قبلا حرف هایی شنیدم در مورد اون خانم که صددرصد مطمئن نیستم صحت داره یانه... نمیدونم چجوری برخورد کنم تو دیدار اول آخه بالأخره که باید ببینمش. یا اینکه با پدرم صحبت کنم برای من و برادرم خونه جدا بگیره واقعا سردرگمم
بابای من ک قبل از طلاق ی نفر تو نیمکت ذخیره داشت✋😧
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
منم دقیقا مشکل تورو داشتم و دارم بهتره با داداشت برین ی جای دیگه زندگی کنین منو آجیم و ...
سخت نیست تنهایی؟ اینکه پدرتون همیشه با اونا تو یه خونه باشه و شما تنها؟ با اونا سفر اینو اونور بره؟ تازه اون خانم یه دختر هم داره منم تا حالا ندیدمش نمیدونم هم شخصیت واقیشو نشون میده یا قراره اول نقش بازی کنه🤦🏽♀️ موندم بخدا
[QUOTE=142569224]آخه مادرم خونه جدا داره پدرم هم اگه این کارو کنه منو برادرمو یه خونه بزاره یه خونه و خودش هم یه جا م ...[/QUOTEانتخاب خودتونه..من بودم تنها شدنو به زن بابا ترجیه همیدادم
سخت نیست تنهایی؟ اینکه پدرتون همیشه با اونا تو یه خونه باشه و شما تنها؟ با اونا سفر اینو اونور بره؟ ...
اتفاقا خیلی خوبع ما ک راضی ایم
ما تنها نیستیم بالاخره همدیگرو داریم 😉
ولی خیلی بهتر از زندگی کردن با اوناست😃
وا چرا اونارو ببره سفر مارو نبره 😣
باید مارو ببره
حتی اگه شده ماخودمون مجردی بریم 😕