2777
2789
عنوان

ازدواج پدر

255 بازدید | 17 پست

تو تاپیک های قبیلم هم توضیح دادم، چند وقته زندگیم درگیر بحران طلاق پدرمادرم بود و الآن پدرم اعلام کرده که میخواد ازدواج مجدد داشته باشه و من استرس‌ دارم در مورد اون خانم و اینکه چه آدمیه. میشه نظر بدید چجوری تو برخورد اول رفتار کنم؟ چون قبلا حرف هایی شنیدم در مورد اون خانم که صددرصد مطمئن نیستم صحت داره یانه... نمیدونم چجوری برخورد کنم تو دیدار اول آخه بالأخره که باید ببینمش. یا اینکه با پدرم صحبت کنم برای من و برادرم خونه جدا بگیره واقعا سردرگمم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خوبه بعد طلاق میخاد ازدواج‌کنه 

بابای من ک قبل از طلاق ی نفر تو نیمکت ذخیره داشت✋😧

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

منم دقیقا مشکل تورو داشتم و دارم 

بهتره با داداشت برین ی جای دیگه زندگی کنین 

منو آجیم و داداشمم با هم زندگی میکنیم 

خیلی بهتر از زندگی کردن با ی زن بابای عفریته هست😒

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
هزیزم اگه پدرت ادمیه گهواجازه بده جدا زندگی کنین و شرایط مالیشم داره خوبه اوکیه...حتما اینکارو کنین

آخه مادرم خونه جدا داره پدرم هم اگه این کارو کنه منو برادرمو یه خونه بزاره یه خونه و خودش هم یه جا ما خیلی تنها میشیم یه مقدار به خاطر این میترسم

منم دقیقا مشکل تورو داشتم و دارم  بهتره با داداشت برین ی جای دیگه زندگی کنین  منو آجیم و ...

سخت نیست تنهایی؟ اینکه پدرتون همیشه با اونا تو یه خونه باشه و شما تنها؟ با اونا سفر اینو اونور بره؟ تازه اون خانم یه دختر هم داره منم تا حالا ندیدمش نمیدونم هم شخصیت واقیشو نشون میده یا قراره اول نقش بازی کنه🤦🏽‍♀️ موندم بخدا

سخت نیست تنهایی؟ اینکه پدرتون همیشه با اونا تو یه خونه باشه و شما تنها؟ با اونا سفر اینو اونور بره؟ ...

اتفاقا خیلی خوبع ما ک راضی ایم

ما تنها نیستیم بالاخره همدیگرو داریم 😉

ولی خیلی بهتر از زندگی کردن با اوناست😃

وا چرا اونارو ببره سفر مارو نبره 😣

باید مارو ببره 

حتی اگه شده ماخودمون مجردی بریم 😕