2777
2789
عنوان

قرص هیوسین

18972 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من خیلی قرص هیوسین مصرف میکنم 

یعنی سالانه شاید دو بسته 

توی ایام امتحانات هر روز یدونه میخوردم و توی دیگر موقعیت ها هم همینطور 

(بخاطر روده ی تحریک پذیر )

بنظرتون ضرر داره؟ 

شما هم مصرف کردین؟

اخه گوگل زیاد سرچ کردم ضرر خاصی نداشت 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

من واسه درد پریود میخوردم قبلنا

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
من واسه درد پریود میخوردم قبلنا

خیلی زیاد؟ یا فقط چندبار

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با تجویز پزشک میخوری یا سرخود

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
با تجویز پزشک میخوری یا سرخود

سرخود

هر دفعه که واسه دل درد میرم دکتر هم هیوسین میده 

یا قرصش یا آمپول

خیلی زیاد؟ یا فقط چندبار

دو سه ماه میخوردم هروز موقع پریود هیچیم نشد

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
سرخود هر دفعه که واسه دل درد میرم دکتر هم هیوسین میده  یا قرصش یا آمپول

من فقط میدونم هرچیری زیادیش سمه ،خصوصا اینا ک تماما شیمیاییه ،من خودم معده ام مشکل داشت انقد امپرازول و اعصاب معده و هزارتا کوفت وزهرمار دیگه خوردم ب تجویز دکترا معده ام هزار برابر بدتر شد تا اینکه دکتر طب سنتی اسلامی بهم ی دارو ب اسم هاضوم داد بعد ی ماه استفاده الان توپ معده امو تکون نمیده برای مشکلات گوارشی و کمک ب هضم غذا عالیه،شما هم با ی دکتر درست وحسابی طب سنتی اسلامی مشورت کن تا خدایی نکرده خودتو ب فنا ندادی با این قرصا

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
من فقط میدونم هرچیری زیادیش سمه ،خصوصا اینا ک تماما شیمیاییه ،من خودم معده ام مشکل داشت انقد امپرازو ...

متشکرم عزیزم 

بله بنظر خودمم باید همینکار رو کنم 

من فقط میدونم هرچیری زیادیش سمه ،خصوصا اینا ک تماما شیمیاییه ،من خودم معده ام مشکل داشت انقد امپرازو ...

سلام ببخشید چی مصرف کردید خوب شدین منم مشکل در هضم غذا دارم معدم ضعیف شده

سلام ببخشید چی مصرف کردید خوب شدین منم مشکل در هضم غذا دارم معدم ضعیف شده

عزیزم  اسمش هاضوم هست برای مشکلات معده خیلی خوبه قبل غذا ازش بخور ب هضم غذات کمک زیادی میکنه میتونی از مراکز معتبر طب اسلامی تهیه اش کنی ان شالله ک مشکلت حل میشه