2777
2789
عنوان

كممممممممك

99 بازدید | 12 پست

سلام تروخدا كسايي كه تجربه دارن كمك كنن 

من خونريزي نا منظم داشتم رفتم دكتر سونو دادم گفت پوليپ داري بايد جراحي شي به نظرتون جراحي نكنم چي ميشه يا اگه بخوام بكنم هزينه اش و مراقبت و دوره نقاهتش چجوريه؟ فعلا قصد بارداري ندارم انقدر استرس دارم كه نگو هفته ديگه ميرم سونو واژينال كه ١٠٠٪؜ مشخص شه كمكم كنين لطفا😭😭

چند وقته رفتین سر زندگی خودتون؟

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

٢ سال و نيم 

چرا نمیخایین باردار بشین؟ علت مهمی داره؟

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
اره فعلا وضعيت مالي مناسبي ندارم برا ني ني 😢 الانم هزينه اين عمل شده كابوس شبام 

من شرایطم بدتر از شماس...یعنی تو عقد نزدیک بود لوله هامو بردن ولی خداروشکر بخیر گذشت...الانم باید ب محض عروسی کردن باردار بشم...وگرنه دوباره چسبندگی میگیرم و کیستم بر میکرده...چون تازه عروسی ام میکنیم زیاد شرایط بارداری ام ندارم...ولی چاره ام نیس....بهتر از زیر دست دکترا افتادنه...پدرمو دراوردن...

واقعا ما زنا چقدر بدبختيم😭

هیچ چیز بی حکمت نیس...توکل کن ب خدا و خودتو بهش بسپار...ب این فکر کن خدا جز خیر برات رقم نمیزنه....