2777
2789
عنوان

بهش دروغ گفتم

146 بازدید | 9 پست

همیشه هرکار میخوام بکنم میگم اونم میگه ینی متقابله 

ولی دیشب رفته بود باشگاه من رفتم خونه دوست مادرم ک تو کوچه خودمونه ولی بهش نگفتم تا امروز عذاب وجدان داشتم میمردم امروزم اومد روز دختر بهم تبریک گف کادو داد شیرینی گرف(احساساتیه😂) دیگ شب نتونستم نگم بهش گفتم ک اینجوری شده خیلی ناراحت شد گف منم میتونم خیلی کارا کنم ک تو نفهمی کارت خیلی زشت بود بعد رو شو کرد اونور خوابید خواستم توصیح بدم گف فردا راجبش حرف می‌زنیم 

خیلی از خودم ناراحتم😔

چرا ناراحت شد ؟ حتما باید بدونه ؟  یا بخاطر کرونا ناراحت شد؟ 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خودش همچیو میگ انتطار داره منم بگم 

اها  ... خوب تو مشکلی نداری با این قضیه ؟ 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
ن اصلا  ولی نمیدونم چرا دیروز تنبلیم اومد قبل رفتن ی اس بهش بدم بگم

اها  خب  حالا که این یه توافق دوطرفس و دوتاتون راضی این ازین وضعیت   پس فردا از دلش دربیار ...