2777
2789
عنوان

وای بر ما

148 بازدید | 10 پست

واقعا متاسفم آخه کاربرایی که ندیده به هم بد بیراه میگن همدیگرو خراب میکنن وای بر ما که به خودمون رحم نمیکنیم آخه چرا.خیلی از تاپیکایی که میخونم وسطش به دعوا و توهین ختم ميشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا چرا

خیلی زشته😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مشکل اینه که بلد نیستیم تبادل نظر کنیم فقط میخوایم حرف خودمون رو به کرسی بنشونیم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

اخه ی عده نمیخان هیچ جوره فکر کنن 

مثال تو میری نظر خودتو میدی بجای اینکه روش فکر کنه حداقل یا میخاد افکار خودشو بکنه تو مخت یا میاد ساز مخالفت میزنه و قانع نمیشه

turk ghizi✌کاربر اژدها وارد میشوم هستم
چیشده گلم

آخه دلم میگیره وقتی میبینم انقد راحت با هم میجنگیم الانم طرف جواب یکیو داده تاپیک قفل کرده اونا اگه پیش هم بودن موهای همو میکشیدن واقعا از وجود خودمون که روزی میخواد بره زیر خاک خجالت نمیکشیم از خدا نمیترسیم

آخه دلم میگیره وقتی میبینم انقد راحت با هم میجنگیم الانم طرف جواب یکیو داده تاپیک قفل کرده اونا اگه ...

دقیقا حرفات درستن

مردم دنیارو جدی گرفتن

وفک میکنن گناه فقط از کارای واقعی در زندگیه ن مجازی

دختری از تبار سادات هستم