2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بچه کوچیک ندارم،ولی دلبری کاری نداره،تو خودت بهتر از همه شوهرتو میشناسی،من خودم بعضی موقع ها که سرحال یهو میرم بغلش خر کیف میشه،یا  بعضی موقع ها من پا پیش میزارم واسه رابطه،یا مثلا خودمو لوس میکنم خیلی خوشش میاد،بستگی به شوهرت داره چه شخصیتی داره

آرامش داشته باش و زبون خوش و همراهش باش در همه مسائل 

اشتباهی مرتکب شد تو سرش نزن مشکلی پیش اومد با خوش زبونی بهش آرامش بده احترامش رو جلو جمع زیاد نگه دار، چیزی برات خرید هرچی اصن سیب زمینی واسه خونه خرید تشکر کن به چشم وظیفه نگاه نکن تشکر کنی ده برابر بهتر برات تهیه میکنه 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
من بچه کوچیک ندارم،ولی دلبری کاری نداره،تو خودت بهتر از همه شوهرتو میشناسی،من خودم بعضی موقع ها که س ...

درسته عزیزم اخه من قبل بچه داری خیلی بلدبودم ازاینکاراالان حوصلشوک ندارم انقدک بچه خستم میکنههه بعدم نمیدونم مث قبل نیس چرااوضاع

درسته عزیزم اخه من قبل بچه داری خیلی بلدبودم ازاینکاراالان حوصلشوک ندارم انقدک بچه خستم میکنههه بعدم ...

من زیاد شنیدم که بعد زایمان خانم ها دچار افسردگی میشن،احتمالا شما هم شاید یکمی درگیر مشکلات بچه شدین؛ولی شوهر مهم تر از بچس