2777
2789
عنوان

ک رو نا نیست🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 33 پست
اکثرا اینطورین هاااا  منم شوهرم دقیقا همینه  خودمم گلودرد شدید تب و لرز ابریزش و الان فق ...

والا چی بگم عزیزم الان که تب نداره ولی چیکار کنم زیادم اصرار میکنم شوهرم ناراحت میشه دوتا متخصص تا حالا رفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نترسید واقعا از کرونا... چیز خیلی سختی نیست... یه سرماخوردگی خیلی شدید فقط... من دو روز فقط کوفتگی و بدن درد داشتم حس چشاییم و ولی چندهفته بعد به دست آوردم شهر ما تقریبا همه گرفتن فوتی هامون هم زیاد نبوده شکر خدا

من قبلا میکروب معده داشتم ولی اصلا علایمش تب و سرفه و گلو درد نیست.علایمش درد معده و استفراغ و بی اش ...

آهان آره دکتره گفت گلوش حساسیته ولی الان فقط برای میکروب معدش دارو داد 

والا چی بگم عزیزم الان که تب نداره ولی چیکار کنم زیادم اصرار میکنم شوهرم ناراحت میشه دوتا متخصص تا ح ...

یکبار تب کنه مشکوکه مثل خودم عزیزم

منم کرونادارم نوع خفیف یه چیز بگم 

دوستان همه قراره بگیریم کرونارو 

منتهی باید بدنمون قوی باشه کل دنیا یکبار میگیرن

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 
والا چی بگم عزیزم الان که تب نداره ولی چیکار کنم زیادم اصرار میکنم شوهرم ناراحت میشه دوتا متخصص تا ح ...

حالا بر فرض کرونا هم باشه  حالش که خیلی بد نیست قرنطینش کن چند روز ببین چه طور میشه  خدایی نکرده بد تر شد ببرینش مجدد دکتر 

نترسید واقعا از کرونا... چیز خیلی سختی نیست... یه سرماخوردگی خیلی شدید فقط... من دو روز فقط کوفتگی و ...

دقیقاااا منم همینم و شدیدا بی حالی بو حس نمیکنم 

و فقط یکساعت تب داشتم

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 
حالا بر فرض کرونا هم باشه  حالش که خیلی بد نیست قرنطینش کن چند روز ببین چه طور میشه  خدایی ...

آخه عزیزم من باردارم از اون میترسم شوهرمم شغلش آزاده اصلا نمیتونه تعطیل کنه 

دقیقاااا منم همینم و شدیدا بی حالی بو حس نمیکنم  و فقط یکساعت تب داشتم

همین کروناست دیگه... هی آدمو می ترسونن! فقط یه سرماخوردگی شدید... جالبیش اینجاست خواهر 4 سالم نگرفت از ما برادر 14 سالم درحد سرفه فقط منم دو روز مادرم یه هفته و پدرم که از همه مسن تر بود یه ماه طول کشید کامل بهبود پیدا کنه

یه کلیپ دیدم می گفت واسه اینکه شرایط عادی بشه از80 میلیون 70 میلیون باید بگیرن و میگیرن

دقیقا منم میگم همه قراره بگیرن

همین کروناست دیگه... هی آدمو می ترسونن! فقط یه سرماخوردگی شدید... جالبیش اینجاست خواهر 4 سالم نگرفت ...

دارو چی خوردید عزیزم بهترشدید منم ب مادرم بدم