2777
2789
عنوان

میکرونیدلینگ کردم

363 بازدید | 10 پست

سلام من درماپن خریدم تو خونه نیدلینگ کردم اما با این که بی حس کننده لیدوکایین زدم اما درد زیاد داشت (البته یه لایه نازک زدم)و ازدرجه 1ونیم و حتی تا 2ونیم هم زدم اما حتی ی ذره خون نیومد و فقط قرمز شد و الانم ک دو روزه میگذره اصلا زخم نیست که بخاد بریزه الان من سوالم این که 

باید چندلایه بی حس کننده بزنم تا بی حس بشه؟

چرا با وجود اینکه درجه بالا هم زدم اما خون نیومد؟ممکنه دستگاه فیک باشه؟و کارتریجش 12سوزنه بود ممکنه بخاطر اون باشه؟

و اینکه الان ترمیم کننده رو صورتمه باید بشورم هربار و تمدید کنم یا باید بزنم روش هر دفعه؟

و اینکه بی حس کننده زدم بعدش بخام نیدلینگ کنم باید بشورم بی حس کننده یا نه روی همون نیدلینگ کنم؟

ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه

Man donyamo misazam ye nafare☺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آخه عزیزم باید زخم بشه تا بریزه

من قبلا از دكتر پوست پرسيده بودم بهم اينجوري گفت 

گفتش همين كه پوستت حالت ملتهب به خودش ميگيره يعني اثر خودشو گذاشته و لازم نيس حتما خون بياد

من قبلا از دكتر پوست پرسيده بودم بهم اينجوري گفت  گفتش همين كه پوستت حالت ملتهب به خودش م ...

مرسی عزیزم

راجع به ترمیم کننده و بی حس کننده که سوال کردم اطلاعات نداری؟

Man donyamo misazam ye nafare☺

سلام میشه سواله منو جواب بدید 

۶روزه پیش میکرونیدلینگ انجام دادم صورتم خیلی تیره شده و اصلا اثری از پوسته پوسته شدن نیست نکنه همینطوری تیره بمونه چند روزه دیگه پوسته میندازه ؟لطفا راهنماییم کنید 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .