2777
2789
عنوان

جدا خوابوندن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 38 پست
24 ساعت شبانه روز وقت داری  هر وقت رفت خواب عمییق درست کنید دومی رو😐

😂😂😂😂😂😂

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عجله ای دارین حالا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شوهرم اصرار داره فاصله سنی بچه هاش کم باشه

😐😐😐عجب.با این وضعیتی ک دارین بازم بچه😖😖خدایا

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
چه عجیب فکر کنم تنها مادری که بچه‌هاش بهش وابستگی ندارن منم🤦🏼‍♀️

یکیش هم مادر شوهر منه😄

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
24 ساعت شبانه روز وقت داری  هر وقت رفت خواب عمییق درست کنید دومی رو😐

سرکاریم روزا بعدشم که پرستار بچه میره کارامو میکنم  بیدار نگهش میدارم که شب بخوابه 

اگه امکاناتش و اعصاب و کمک دارین خیلی بی کار خوبی کردین خیلی.بهترین موقعس برای بچه دوم چون وقتی دومی به دنیا بیاد هنوز حسادت و اینا نمیفهمه دوتاشونم با هم بزرگ میشن بچه هات با هم دوست میشن.در مورد جاشم باید تحمل کنی تو اتاقش بخوابون ولی اصولی یعنی نترسه و اینا.

من از شش ماهگی جدا خوابوندم ...الانم خودش میاد میگه بیا تو اتاقم واسم کتاب بخون تا بخوابم ...شما هم واسه دومی حتما از الان یادت باشه اصولی جاشو درست کنی ...واسه الانم شب های عادی بزارش تو اتاقش کنارش بمون تا بخوابه ..واسش آباژور یا اویزی که دوست داره بخر ...از یک سنی هم کتاب صوتی پخش کن واسش

ببخشید مگه همسرت قراره دوباره ۹ماه بارداری بکشه و دوسال شیردهی  فکر بدن خودت باش

مگه همسرت وقتی هنوز خیلی کوچیکه و نیاز به مادر داره قراره هوو بیاد سرش! 

صبر کن بجه ات اینقدر بزرگ باشه از پوشک و شیر بگیری مقداری مستقل بشه 

اینطوری هم خودت اذیت میشی هم بچه ات....که شوهرت میخواد تنها کسی که هیچی نمیفهمه از سختی این قصئه

فقط موندم چرا بچرو تکون میدی معلومه که بیدار میشه! عجیبه اصلا کاراتون😐

نه از تکون بیدار نمیشه اصلا نمیدونم از کجا تو خواب میفهمه جاش فرق داره یهو بعد یک ساعت بیدار میشه