2777
2789
عنوان

تجربه

118 بازدید | 19 پست

خانومامادرم ۲ماه فوت کرده قبل فوتش گردنبندش دسته من بودگف بنداز بعدمرگمم براتوهست دیگه بعدبرادرم الان میگن ن بایددوسهم مابرداریم یک سهم توتقسیم کنی گفتم اون موقع خودش دادبهم یک ساله دسته منه گفتن ن برادربزرگم گرفت اینیکیاگفتن نمیخاییم امروز برادرکوچیکم زنگ زده ببر۲میلیون پول گردنبندسهم برادروسطیم بده زنش میگه چراتونگرفتی بایدمیگرفتی حالابنظرتون سهم اینم بدم شرشون کم شه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای خدا ی گردنبنداصلاارزش این حرفارو داره

بدم میادبخداازشون زنداداش بزرگم سوم مادرم رنگ ابروارایش کامل کردنشست اونیکیاهم جزوی ارایش داشتن منم یدونه دختراصلااحترام نگه نداشتن انقاراومدن عروسی

بده چون چشمشون تو اینه ، یه وقت زبونم لال زن داداشت گور و کفن خدا بیامرز رو میگه 

همین اتفاق واسه ما آبان افتاد و مادربزرگم از دست رفت برای پدربزرگم خانومی رو پیدا کردیم و سهم کمی از خونه رو به نام اون خانم زدیم ، حالا زن داییم هی میگه سهم ما رو بدین ، جوون داریم ، پدر بزرگم هم میگه تا وقتی هنوز من هستم چرا باید به مال من چشم داشته باشم ، حالا مامانم میترسه زن دایی عجوزه م گور و کفن مامانش رو بگه

مثل شهلا در رگهای احمد ذوقی🍃🥀
پس میخواید ندید؟به حلال حروم اعتقاد دارید که؟اونا حقشون رو میخوان خب

مادرش از همون اول داده به ایشون.

حروم نیس ک

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
میدونی  مامانبزرگ منم گفته بود النگو یکیش مال نوه ام یکیش مال اونیکی نوه ام . اما مرد همه رو عم ...

الان باعموتون رفتوامدداریددادشم سهمشوگرفته بعدتازه میگه دلمم شکوندی چراگفتی گردنبندوداده مادرم ب من

بده چون چشمشون تو اینه ، یه وقت زبونم لال زن داداشت گور و کفن خدا بیامرز رو میگه  همین اتفاق و ...

والله ازاولش مثل یزیدن مادرموجلوچشش فوش میدادن حالامردش که هیچ میخورن گوروکفنم میگن شناخت کامل دارم  داداشمم بی عرضس

والله ازاولش مثل یزیدن مادرموجلوچشش فوش میدادن حالامردش که هیچ میخورن گوروکفنم میگن شناخت کامل دارم& ...

دقیقا عینه دایی های من 

انگشتره مطمئنا واست خیلی معنویت داره ولی واسه اینکه خدابیامرز روحش در آرامش باشه سهمشونو بده 

ولی واقعا یه انگشتر چقدر قیمت داره که این همه آدم سهم می‌خوان 

مثل شهلا در رگهای احمد ذوقی🍃🥀
الان باعموتون رفتوامدداریددادشم سهمشوگرفته بعدتازه میگه دلمم شکوندی چراگفتی گردنبندوداده مادرم ب من

اره مامانم اینا یه جوری چسبیدن بهش که انگار ..... 

متفرم از ادمای حرام خوار . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(