2777
2789

برای پروتز گونه می تونی بری پیش دکتر سید علی نبی پور عمل کنی من دختر خالم پیش ایشون عمل کرده
 ادرس مطبشم کرج هستش شمارشم می نویسم واست خواستی برو پیشش 02632216403

عززیم من حدود 40 کیلو لاغر شده بودم هر کی من و میددی می گفت صورت خیلی لاغز شده و بهت نمیاد گونه و چونمو دکتر ذهتاب پروتز کردند انگر صورتم پر و زاویه دار شده که هر کی میبینمتم میگه عمل زیبایی انجام دادی.... تازه گونه هامو که تزریق کردم باعث شده بینیم کوچیک تر به نظز برسه واقعا دکتر خوب و خوش سلیقه ایه

مطبشم کیان پارسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من دو سال قبل پیش دکتر پرنیا جراحی پروتز گونه انجام داد، مامانم اصن گونه های برجسته ای نداشت و چون لاغر شده بود کلا صورتش خیلی استخوانی شده بود، بعد از جراحی خیلی خوش فرم شد، خیلیم طبیعی شد

من قسمت پهلوی رانم برجسته بود و می ترسیدم برم جراحی کنم، یکی از دوستام پیش دکتر پرتو بازوشو با دستگاه لاغر کرده بود واسه همینم منم تصمیم گرفتم برای بغل ران هم این کار رو بکنم، چون پایین تنه بود دو جلسه بیش تر رفتم به نسبت دوستن ولی تا حدود زیادی نتیجه گرفتم