2777
2789

با نوشابه بشور روشن میشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه رنگی گذاشتی؟اصولا با دو بار شامپو شدن کمی روشن میشه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
قهوه ای خیلیییی تیره

شماره چهار ؟ روشن میشه شامپوش کن ولی نه اون حدی که انتظار داری

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
شماره چهار ؟ روشن میشه شامپوش کن ولی نه اون حدی که انتظار داری

خدا ارایشگر و لعنت کنه بهش گفتم تیره بزار اینقدر تیره گذاشته ک اصلا موهام رنگ نگرفته انگار همون مشکی 

خدا ارایشگر و لعنت کنه بهش گفتم تیره بزار اینقدر تیره گذاشته ک اصلا موهام رنگ نگرفته انگار همون مشکی ...

اخ اخ تحمل باید بکنی بعد شروع کن رنگ قهوه ای روشن تر بزاری تا رنگت باز بشه

چندوقت بعد دوباره میتونم قهوه ای بزارم ؟

میتونی دو هفته دیگه ولی بزار یه ماه دیگه موهات داغون نشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز