2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم فردا اول ماه باشه

میخوای چله برداری؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

اینا هر وقت  قرصماه کامل بشه به معنای این که اون ماه تموم شده،به خاطر همین تو تقویم ها 30 روز میزنن حالا ممکنه یه ماه 29 روز طول بکشه یه ماه 31 روز

واران وارانه نم نم ترم کرد، قصری له چک شور له دین درم کرد 
اره ان شاالله اگه خدا بخواد و بتونم میخوام چله بردارم میگن چله موسویه هست همچین چیزی که بهترین موق ...

آره منم شنیدم میخوام شروع کنم

شما مبخواین چی بخونین؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

دوست منم تقویمش اول نشون میداد.  بروزرسانی کرد درست شد.سی ام هست امروز

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
آهان یعنی باید اعتماد کرد دیگه به حرفشون

آره فقط قرص ماه تو هر کشور یه روز کامل میشه،مثه همون ماه رمضان دیگه،اگه واسه مناسبتی میخاین از این سایت کمک بگیرین تاریخ رو دقیق میزنه https://www.time.ir/

واران وارانه نم نم ترم کرد، قصری له چک شور له دین درم کرد 
اینا هر وقت  قرصماه کامل بشه به معنای این که اون ماه تموم شده،به خاطر همین تو تقویم ها 30 روز م ...

ماه قمری 31 نداره،همه 29 روز هستن به جز پنج ماه که 30

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷