2777
2789
عنوان

حرکت آهسته و کم جنین در هفته ۳۰

8300 بازدید | 14 پست

سلام.من امروز رفتم هفته۳۰ بارداری.از دیروز حرکات نی نیم خیل آروم شده،قبل از روی شکم ضرباتشو احساس میکردم،از دیروز متوجه ام حرکت میکنه اما خیلی آروم و آهسته و کمتر .نمیتونم دکتر هم برم استراحت مطلقم.خیلی نگرانم😭ممکنه بخاطر پورلوتن باشه،پریشب زدم.

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

عزیزم نمیخام بترسونمت

منم حرکات بچم کم شد رفتم دکتر نوار قلب گرفت گف خوبه تکوناش

ی هفته بعدش بچم بدنیا اومدالانم بغلم خابیده 

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
عزیزم نمیخام بترسونمت منم حرکات بچم کم شد رفتم دکتر نوار قلب گرفت گف خوبه تکوناش ی هفته بعدش بچم ب ...

یعمی هفته ۳۰ بدنیا اومد؟

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز شیرین بخور و رو پهلو‌دراز بکش  بعضی وقتا ممکنه حرکات کمتر بشه نگران نباش ولی حواست باشه ...

از صبح دلستر و بستنی و...خوردم خیلی کم و آهسته شده حرکاتش

دکتر به من گفت یه چیز شیرین بخور بعدش یه فعالیت سنگین در حد ۲۰ دقیقه تحرک بدون استراحت داشته باش  و بعدش به سمت چپ دراز بکش و اگه تو یکساعت۵ تا حرکت داشت نترس مشکلی نیست 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
یعمی هفته ۳۰ بدنیا اومد؟

نه هفته ۳۵

ولی حرکات نی نی از هفته ۳۱ کم شد

دیگ‌هفته ۳۴ بودم اصن تکون نمیخورد فقط ی کم‌میلولید

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
از صبح دلستر و بستنی و...خوردم خیلی کم و آهسته شده حرکاتش

عزیزم واسه منم پیش اومده حرکاتش کمتر بشه ولی اگه خیلی نگرانی برو دکتر ضربانشو چک‌کنه که خیالت راحت بشه 

چون استرس از همه چی واست بدتره

دکتر به من گفت یه چیز شیرین بخور بعدش یه فعالیت سنگین در حد ۲۰ دقیقه تحرک بدون استراحت داشته باش &nb ...

من استراحت مطلقم نمیتونم فعالیت داشته باشم😭

نه هفته ۳۵ ولی حرکات نی نی از هفته ۳۱ کم شد دیگ‌هفته ۳۴ بودم اصن تکون نمیخورد فقط ی کم‌میلولید

برا منم الان همین حسو دارم انگار یک کم میلوله فقط😭

عزیزم واسه منم پیش اومده حرکاتش کمتر بشه ولی اگه خیلی نگرانی برو دکتر ضربانشو چک‌کنه که خیالت راحت ب ...

استراحت مطلقم نمیتونم برم بیرون🥺

من استراحت مطلقم نمیتونم فعالیت داشته باشم😭

نگران نباش گلم استرس مثل سمع میمونه منم بچه م دیروز اصلا تکون نخورد  و نگران بودم ولی امروز میخاد شکممو پاره کنه همین که تکوناشو حس میکنی نگران نباش

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
نگران نباش گلم استرس مثل سمع میمونه منم بچه م دیروز اصلا تکون نخورد  و نگران بودم ولی امروز میخ ...

خداکنه برامنم تکون بخوره

فردا میرم دکتر اگر بازم تکون نخورد

خداکنه برامنم تکون بخوره فردا میرم دکتر اگر بازم تکون نخورد

انشاله که چیزی نیست نگران نباش برای اینکه خیالت راحت بشه با همسرت با ماشین برو سونو که تحرکتم زیاد نشه