2777
2789
عنوان

دخترصاحبخونه

377 بازدید | 34 پست

بچه هاکیاروی شوهرشون حساسن چندوقت پیش ی تاپیک گذاشتم ک دخترهمسایمون خیلی شل ووله ودوروبرمردامیپلکه.امروزاومدن باباباش ماشینمونوبردن الان بجای اینک باباهه زنگ بزن بگه بنزین تموم کردیم دختره زنگ زدخ ب شوهرمن وحرف میزنن بعدم الان رفته بیارتشون انقدازاین دختره بدم میادبچه هادست خودم می دارم دیوون میشم

اگه به شوهرت اعتماد داری چرا ناراحتی اگه نداری چرا باهاش داری زندگی میکنی؟؟

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه به شوهرت اعتماد داری چرا ناراحتی اگه نداری چرا باهاش داری زندگی میکنی؟؟

ینی واقعن شماهاروهمسرتون حساس نیستین بنظرم دوست داشتن وحساسیت ربطی ب بی اعتمادی ندارخ

حق داری منم مثله توام، خونه ک میگیری همه جوانبشو بررسی کن بعد برو توش، اینا بیشتر دنبال رل زدنن. میتونی جاب جاکن خونه تو

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
ینی واقعن شماهاروهمسرتون حساس نیستین بنظرم دوست داشتن وحساسیت ربطی ب بی اعتمادی ندارخ

شایدم چون ندارم اینجوری حس میکنم 😐

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️