2777
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 28 پست
شرایط خودمون اگه وضع مملکت بذاره خوبه،ولی نمیذاره

سختی ها همیشه بوده، ما بچه های دهه شصت زیاد هم تو رفاه نبودیم ولی از داشتن خواهر و برادر بسیار راضی ایم، به نظرم آسیبی که بچه با تک فرزندی می بینه بیشتر از نبود امکانات عالی هست

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
اره مگه مملکت میخواد روزیش رو بده؟ روزیش دست خداست البته باید اعتقاد داشته باشی

اخه مگه روزی خواهر من،من مطمئنم گشنه نمیزارمش ولی وقتی بزرگ شد تو این مملکت چیکار کنه به نظرتون،بشه یکی مثل ما که دغدغه بچه دار شدن و به خاطر شرایط مملکت داریم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم اگه ۴،۵ سال پیش بود دومی رو میاوردم،ولی الان واقعا میترسم

ترس برا چی؟ تا بخوای با شرایط این مملکت خودتو وفق بدی باید از تمامی خواسته ها و آرزوهات دست بکشی.از وقتی که من یادم میاد میگفتن خشکسالیه،ولی کوووو مگه مردیم از بی آبی،درسته گاهی شرایط سخت میشه،مخصوصا برا استانهای محروم ولی کسی هم از خشکسالی نمرده،ملت خودشو وفق میدن با هر شرایطی

من ک دیگه تعطططیل نمیارم ..دراینده امکانات میخواد نه خواهر برادر..همین الانش خواهر برادر بکار ادم نمیاد

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
ترس برا چی؟ تا بخوای با شرایط این مملکت خودتو وفق بدی باید از تمامی خواسته ها و آرزوهات دست بکشی.از ...

خودشون وفق میدن ولی میدونی چه فشارهایی رو متحمل میشن

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اگه خوشبخت شد چی؟

همین دیگه از خوشبختیش مطمئن نیستم،اگه دودل نبودم که حتما تا حالا آورده بودم

خدا بزرگه،ایشالا که بچه های عاقلی میشن و گلیم خودشونو از آب میکشن،ما هم پشتوانه ایم

بچه بزرگ کردن اعصاب و روان آروم میخواد،ولی اینجا نمیشه اعصاب آروم داشت،شب میخوابی صب پامیشی طلا ۱۰۰ تومن رفته بالا

فرقی نداره چه یه بچه چه دو بچه،اون فشار رو ما هست

بله ولی همین فشارها ادم و عصبی میکنه گاهی وقتا،یه آدم عصبی هم چه جوری میخوادبچه تربیت کنه

منم یه پسر۴ساله دارم نمیدونم ماه دیگه اقدام کنم،میگن پاییز و زمستان کرونا بیشتر میشه چجوری میشه آزما ...

همسر منم از همینا میترسه

اما من واس دومی نمیخوام دیگه اونهمه دکتر و سونو برم

و همون‌مقدار هم وقتی کامل رعایت کنی که دیگه ان شاالله مشکلی پیش نمیاد