2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 32 پست
غذا ساز میخوام سه کاره بگیرم که ارزون باشه فقط گوشت کوب برقی و همزن و خورد کن داره چرخ گوشت خیلی است ...

ببین توستر فقط با المنت کار میکنه،مایکروویو امواج مایکروویوه،تفاوتشون آسمون و زمینه،البته جسارت نشه چون خودم این اشتباه رو کردم و الان سولاردام خیلی گرون شده و نمیخرم دلم میسوزه و هر توصیه ای که برای عزیزان خودم داشتم میگم،مایکرویو سیستم یخ زدایی عالی داره که تو آشپزی یکقدم جلوتری،برنامه پخت،کانوکشن حسابی،اگه دستت بیاد باهاش کارکنی عصای دستت برای همه چی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بخارشو نمیگیری حتما طی بگیر.. چون خونه سرامیکی بدونه یکی ازینا نمیشه..‌ طی اسپری دار خیلی خوبه

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...
غذا ساز میخوام سه کاره بگیرم که ارزون باشه فقط گوشت کوب برقی و همزن و خورد کن داره چرخ گوشت خیلی است ...

اگر هم در مورد مایکروویو و سلامتش شک داری برو توی سایت سازمان بهداشت جهانی و سرچ کن که مایکروویو safe هست یانه!FDA هم میتونی بری،همگی تحقیقات مفصل دارن،همه ما روی سلامت بچه هامون حساسیم،از مایکرو مطمئن باش

بهتر اتو میکنه؟

بله خیلی بهتر چون در کنار اتو پرس یه اتو معمولی هم داشته باشی بهتره. ولی اتو مخزن دار خیلی زود اتو میکنه با قدرت بالا البته تفاوت قیمت هاشون و نمیدونم ها

هیچی از خیاطی بلد نیستم یعنی صفر😂🤦‍♀️

بخدا منم یعنی‌دوختن چیزی بلد نیستم اصلا ها ولی تنگ کردن و کوتاه کردن اونقد راحته که از ویدیو یاد گرفتم چون واقعا لازم‌میشه 

❤Che khobe ke daramet

من چرخ خیاطی نخریدم چون اصلا خیاطی بلد نیستم به جاش سرویس خوابم انقدر شیکه که هرکسی دید میگه بگو از کجا خریدی

🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ🍃🌸وآلِ مُحَمَّدٍ🍃🌸وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
من چرخ خیاطی نخریدم چون اصلا خیاطی بلد نیستم به جاش سرویس خوابم انقدر شیکه که هرکسی دید میگه بگو از ...

آره منم دوست دارم بیشتر برا مبل و وسیله ها بزرگ پول بزارم کنار