2777
2789
عنوان

کهیر 😣😣😣😓😓

185 بازدید | 10 پست

سلام نزدیک یه هفته اس هی کهیر میزنه تنم و با خوردن بتامتازون و لوراتادین و پماد بتامتازون برطرف میشه دو روز بعد مجددکهیر ها پیداشون میشه دیشب حتی بالای چشممکهیر زده بود ک هنوزم ورمش یه کم مونده راه کاری دارید تجربه ایی ک بتونه کمکم کنه 

تازگیا خونه امو عوض کردم زیر پنجره درخت انجیر بود ک آتیشش زدن ولی کامل نه حیاط هم پره گلدونه ب نظرتون ب اینا ربط داره؟؟

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

وای اینهمه تایپ‌کن اخرم هیچی به هیچی😅

اره بنظرم ربط داره یاشاید ی چیزی نیشت زده 

من چندسال پیش اینطوری شدم دکتر ی دارو صورتی داده بود مثل پماد بود اما طرفش مثل شامپو بودتویخچال باید نگه میداشتیم از اون زدم‌خوب شدم من لب و صورتو همه جام کهیری شده بود 

وای اینهمه تایپ‌کن اخرم هیچی به هیچی😅 اره بنظرم ربط داره یاشاید ی چیزی نیشت زده  من چندسال پ ...

اسمش چی بوووود🥺🥺🥺🥺

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونتون ساس  یا ککی چیزی نداره من خونم ساس زده اعصاب برام نمونده دارم خل میشم همه اش اضطراب دارم ...

قبل اومدن کل خونه رو سمپاشی کردم .... شاپرک داشت ولی جونور دیگه ایی نه

یادم‌نیست واسه خیلی سال پیشه تو نت بزن دارو کهیر شاید بیاره

فقط قرص لوراتادین و پماد بتامتازون میاد🤕🤕

اره منم زدم‌همینا اومد برو داروخونه بگو ببین چی میگه

باشه گلی ممنون برا راهنماییت🥰

@حدیث2‍ داروی کامن بخر بپاش پدر هر چی حشره هست رو در میاره