2777
2789
امیدوارم،اینم مث سهام دومادمون بالا نکشن،بنده خدا چن سال سهام داشت الان کلا کد ملی میزنه ک این سهام ...

منم ازاد کردم میزنم به فروش میگه این کد ملی فاقد سهامه

عشق شوهرم ♥️
منم ازاد کردم میزنم به فروش میگه این کد ملی فاقد سهامه

اووو چ بددد،من تازه کارای ثبت نام بورسم تموم شده منتظرم کد بورسم بیاد،میخام سهام دار بزرگی بشم خخخخ،ولی اصن نمیدونم قراره این سهاما چی بشه،تو این مدت ۲ تومن اومده رو سهم سهامم

وخداوند عشق را آفرید...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ازادش کردم روش مستقیمو زدم ولی کاری دیگ انجام ندادم .باید چی کنم

باید بری کارای سجام و سامانه مفید یا آگاه رو انجام بدی،کد بورس بگیزی بیفتی تو بازار بورس پول پارو کنی😁

وخداوند عشق را آفرید...
من سهامم 1تومنی بوده بعدا ن هفته2700ریختن برام دیشبم یه3900واریز شده مگه میشه مگه داریم😍

چ خوب. برامن نزدیک ۳تومن ریختن. ۵۰۰ مال من

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد
هنوز وقت دارم ؟همشو میشه ببرم تو بورس 

آزادسازیش ک تا چن روز پیش وقت بود،ولی برا کارای سجام اینا برو کافینت یا خودت انلابن اگ بلدی انجام بده،فعلا ۳۰ درصدش ازار میشه قراره تا چن ماهه دیگه بقیه شم ازاد کنن ولی تا این مدت شوهرم ک چک میکرد ۲ تومن اضافه شده قبلا ۱۰ تومن بود،البته من زیاد وارد نیستم ک بتونم کامل راهنماییت کنم

وخداوند عشق را آفرید...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792