2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور و روانشناس میخوای در هشتگرد فقططططط دکتر بابایی بالای سونوگرافی دکتر نجفی مطب داره سرش شدیدا شلوغه ولی ارزشش رو داره 

تنها دکترای روانشناسی اینجاس بقیه همه فوق لیسانسن 

من برای مشکل زناشوییمون رفتم 

همین باهام حرف زد گفت تو ممکنه تیروئیدت کم کار باشه ک این علایم رفتاری رو داری ، گفتم وا چ ربطی داشت 😆 آزمایش دادم بود کف کردم 😐

بعدم ک چند جلسه زوج درمانی رفتیم اوضاع خیلی بهتره الانم ماهی ی بار میرم پیشش 

دکتر زینب بابایی روبروی مسجد جامع طبقه بالای سونوگرافی دکتر نجفی 

اسمش رو بزنی گوگل شماره میده 

موفق باشی 

عزیزم توهشتگرد تروخدا اگه مشاور خوب میشناسی بهم بگو خیلی داغونم

سلام من پسرم رو میبرم پیش یه روانشناس که توی کلینیک خانم‌میرانی کار می‌کنند.  ایشون مشاور مرکز انتخاب بهتر در تهران هستند اما اینجا یه اتاق دارند مخصوص کودک . واقعا راضی بودم بازی درمانگر هستند اگر برای مشکلات با بچه ها میخوایید خودتون برید ببینید بعد نوبت بگیرید واقعا کار درسته . اگر برای زوج و فردی میخوایید باید آنلاین نوبت بگیرید از اپلیکیشن پُل اسمشون رو سرچ کنید میاد . اسمشون خانم معتمدی بود 

سلام من پسرم رو میبرم پیش یه روانشناس که توی کلینیک خانم‌میرانی کار می‌کنند. ایشون مشاور مرکز انتخا ...

سلام عزیزم خداروشکر که راضی بودین 

برای خودم میخواستم ولی پیدا نکردم عزیزم 

ممنونم

سلام عزیزم خداروشکر که راضی بودین برای خودم میخواستم ولی پیدا نکردم عزیزم ممنونم

سلام عزیزم خانم دکتر شیما حیدری و یگانه پرازده بهترین هستن.

ادرسشون هم هشتگرد رو به روی مسجد جامع کوچه میرغفاری ساختمان پزشکان اتیه طبقه سوم واحد شش. چند جلسه رفتیم جواب گرفتیم.