2777
2789

۶ درصد برا رنگه .برا دکلره اگه موهاتون اسیب دید ک دیگه نزنین ولی اگ حالت کشسانی ندارو سالمه بد ۹ درصد بذارین .چون ۱۲ ی دفعه شوک وارد میکنه و مو میسوزه

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
۶ درصد برا رنگه .برا دکلره اگه موهاتون اسیب دید ک دیگه نزنین ولی اگ حالت کشسانی ندارو سالمه بد ۹ درص ...

مرسی از راهنماییت هنوز آسیب ندیده موهام و از ترس اینکه بسوزه گفتم با ۶ بذارم.اگه اثری نداره پس همون ۹ رو میذارم.ترکیب رنگ هم میدونی چی رنگساژ کنم که نارنجی کلا بره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگای گرم باید بذاری وقتی نارنجی داره .

مثل شکلاتی .کاراملی .بلوطی 

یا شکلاتی و کاراملیو کنفی ترکیبی

رنگای گروه  شرابی .

فندوقی.

اگ دکلره گذاشتیو بازم نارنجی بود هنو جز این رنگا رنگ دیگ بد میشه

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
مرسی عزیزم

قربونت گلم