2777
2789
عنوان

اخلاق پدر

174 بازدید | 15 پست

پدرم خیلی تو خونه اخلاقش بده ، مدام دنبال بهانس تا دعوا راه بندازه ، خیلی تو خونمون دعوا میشه ، اصلا با مادرم راه نمیره ، یجور شده ک تا صدای زنگ خونه میاد استرس و تپش قلب میگیرم ، میترسم دعوا بشه ، پدرم خیلی تو خونه اذیت میکنه . من فقط ارامش میخوام  میشه بگید چیکار کنم ازین وضعیت دربیام ؟!

وای مادر پدر منم خیلی دعوا میکنن چند هفتس تا صداشون بالا میره بغض میکنم یا گریه میکنم یا سریع میرم یکیشونو بغل میکنم میگم اذیت میشم صداتون بلنده

خیلی لوس بازیه ولی واقعا تاثیر گذاره

اصن این باباهارو فقط با لوس بازی میشه تاثیر گذاشت روشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مادر پدر منم خیلی دعوا میکنن چند هفتس تا صداشون بالا میره بغض میکنم یا گریه میکنم یا سریع میرم ی ...

پدرم اهل این لوس بازیا نیست .بعضی موقع ها از ترسم زنگ میزنم برادرم بیاد ,میترسم بلایی سر مادرم بیاد زورم ب پدرم نمیرسه ک نزارم 

پدرم اهل این لوس بازیا نیست .بعضی موقع ها از ترسم زنگ میزنم برادرم بیاد ,میترسم بلایی سر مادرم بیاد ...

حالا امتحانش که ضرر نداره یه مدت باهاش مهربون باش مثلا از سرکار میاد چای بیار براش و برو جلوش استقبالش

معمولا پدرا خیلی دخترشونو دوست دارن فقط قلقش دستت باید بیاد

مادرامونم نمیخوام بدجنس باشم ولی انتخاب خودشونه تازه مارم انداختن وسط این دعواها یکی نیست بگه با شوهرت مشکل داری چرا بچه میاری دیگه🙄

حالا امتحانش که ضرر نداره یه مدت باهاش مهربون باش مثلا از سرکار میاد چای بیار براش و برو جلوش استقبا ...

👌 والا بخدااا تازه ی برادر کوچیکم دارم ک همیشه همدیگرو دلداری میدیم از دست اینا 🤦

من ک دیروز خونه مامانم بودم زنگ زدم او اونجا تلفنی با آبجیم حرف میزدم حرف تو حرف اومد گفتم اره پدرشوهرم ماشین خریده و فلان داشتم یکم از خانواده شوهرم میگفتم ولی انصافا حرف بدی نمیزدم.شب شوهرم اومد بابام رک زد تو صورتش گف زنت همش پشت سر خانوادت میگه به همه.دیشب تاحالا تو شکم همش با خودم حرف میزنم.اخه مگه داریم انقد جوگیر😏😏

رو پدرت فشار هست فشار زندگی؛ کاری نمی تونی بکنی الا اینکه ببینی چی ناراحتش می کنه رعایت کنی که کمتر مساله پیش بیاد.. سنشون بالاتر بره نرم خوتر میشن؛ صبور باش گلم💓

۲۳

من متولد 75ام و مثه شما هنوز هم قسمت نشده ازدواج کنم تا راحت بشم شاید اخلاقای بابامم روی دیر ازدواج کردنم تاثیر داره اما چ میشه کرد واقعا چاره ای نداریم اگر سرکار بری یا کلاسی چیزی کمتر تو خونه باشی فکر میکنم اعصابت آروم تر باشه

در تاریخ🎀 99/9/9🎀 من به بزگترین و مهمترین آرزوم رسیدم😍خدایا شکرت❤🙏
من متولد 75ام و مثه شما هنوز هم قسمت نشده ازدواج کنم تا راحت بشم شاید اخلاقای بابامم روی دیر ازدواج ...

اینقدر اخلاق پدرمو تحمل کردم ک متنفر شدم از پسرا . ولی درست میگی باید از خونه فاصله گرفت 😘👌