2777
2789
من یبار درست کردم خشک شد چرا بنظرتون

شاید زیادی نازک پخش کردی

ما همینو درست کردیم فکردم خیلی کلفته و خشک نمیشه ولی ۲ ساعت بود اینجوری نازک شددد

اگه نازک تر پخش میکردیم ک اصلا هیچی‌ نمیموند 😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری تو سینی  می ریزی من ک تو سینی می ریزم اصلا کنده نمیشه

البته تو این سینی خیلی خوب کنده نشد

یه کم ک اضافه اومد و رو سینی چینی ریخته بودیم اون خیلی بهتر و کامل جدا شد

رو سینی چینیم روغنی کن قبل اینکه پخش کنی

تو سینی به این نازکی پهن میکنی نمیچسبه به سینی؟من هر کاری میکنم ضخیم میشه لواشکام😩

اصلا نازک پهن نکردیم

کلفت بود اتفاقا ولی بعد اینکه خشک شد اینقدر نازک شد

قبلش پنبه روغنی رو بکش رو سینی

تو سینی به این نازکی پهن میکنی نمیچسبه به سینی؟من هر کاری میکنم ضخیم میشه لواشکام😩

شایدم واسه میوه اس

اینی ک درست کردیم لواشک گوجه سبزه

چ لواشکی درست کردی ضخیم شد؟؟؟

یه بار روغن زدم خیلی بوی بدی میداد از اونموقع تو سینی سلفون یا سفره یه بار مصرف میندازم روغن میزنید ...

نه بو نمیده

شاید زیاد زده بودی

با سلفونم شنیدم خوب میشه

تگت کردم ولی نشدی 

وای ممنون عزیزم 

چرا شد پیام اومد برام که ileyli  شما را صدا زد 👍

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
شایدم واسه میوه اس اینی ک درست کردیم لواشک گوجه سبزه چ لواشکی درست کردی ضخیم شد؟؟؟

فکر نکنم ربطی به میوه داشته باشه درسته اون سری که روغن زده بودم زیاد زدم احتمالا بخاطر اون بوده بو میداده من تو لواشکام نمک و جوهرلیمو هم میزنم خوشمزه میشه

فکر نکنم ربطی به میوه داشته باشه درسته اون سری که روغن زده بودم زیاد زدم احتمالا بخاطر اون بوده بو م ...

گفتم شاید ربط داشته باشه چون گوجه سبزو ک میپزی نسبت ب بقیه میوه ها شلتر و ابکی تره واسه همین کلفت تر باید پخش شه

بقیه میوه ها شاید باید نازک تر پخش شن رو سینی

شنیدم بعضیا نمکم اضافه میکنن

آره نمک و خرما

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
اااا خب پس تگ دونیت کار میکنه 😂

آرهه 😂

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️