2777
2789
عنوان

عینکیا بیاین😢

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 47 پست
اتفاقا زایمانمم طبیعی بود.الان نزدیک ۶ سال و خورده ایه برنگشته

پیش کی عمل کردی

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخواستم عمل کنم ولی دیدم بعضیا گفتن موقع زایمان بهشون اجازه زایمان طبیعی ندادن یا بعدش شماره چشم ...

نه بابااا ما فامیلمون عمل لازیک فکر کنم انجام داد بدون عوارض بود بعد دو سه سال طبیعی زایمان کرد هیچ مشکلیم نبود

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤
راست میگیا ولی خیلی میترسم نقطه شلوغ شهر کار دارم انقلاب

اره اما چیزی ک مهمه اینه ک دستتو ب دهنت نزنی چون از اونجا منتقل میشه

_تا کِ از جانب معشوق نباشد کشش!کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد...!💛🌸
رئیس بخش چشم بقیه الله بود فکر کنم نادری بود یه پیرمرد زبردست

اها

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
نمیشه خونمون تهرانه میخوام برم طرفای انقلاب معدن ویروس☹

آهان من ت شمال زندگی میکنم. خب عینک نزن

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
😒😒😒😒باورم نمیشه ادم تو این قرن انقد نادون باشه 

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
میدونم سخته ولی خواهشا یکم تحمل کنید تا این مریضی تموم شه هممون راحت شیم

باشه حتمن