2821
2789
عنوان

وزن دخترم

78 بازدید | 11 پست

امروز هشت ماهش تموم شد هنوز۷.۵۰۰دیگه کلافه ام‌نمیدونم چی بدم بهش جیکار کنم دارم دیونه میشم

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ماشااله.

وزن تولدش چند بود عزیزم؟

تو غذاش کره بنداز.موز بهش بده

سوپ میپزی اوارانی یا پاستا بنداز

نمودار رشدش خوب باشه ناراحتی نداره خیلی بچه ها تپلی نیستن ولی رو نمودارن

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
ماشااله. وزن تولدش چند بود عزیزم؟ تو غذاش کره بنداز.موز بهش بده سوپ میپزی اوارانی یا پاستا بنداز ...

سه کیلو از چهار ماهگی زیر نموداره نمیاد رو نمودار

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ماشااله. وزن تولدش چند بود عزیزم؟ تو غذاش کره بنداز.موز بهش بده سوپ میپزی اوارانی یا پاستا بنداز ...

صبحا سرلاک خونگی بده جو دوسر پودر کن یا بو داده کن یا پودرشده رو بریز تو اب یه قلی بخوره با موز یا خرما بده بخوره یا سیب

جو طبعش سرده و یبوست نمیگیره خرما گرمه موز گرمه خوبه 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
سه کیلو از چهار ماهگی زیر نموداره نمیاد رو نمودار

ماشالاش باشه 

نترس سوپشو تو شیشه درست کن اب قلم بنازتو شیشه اگر برنج یا ماکارانی ریختی یذره اب تو شیشه کن ک یکم اب بمونه جعفری یا شوید یا گشنیز بریز

غذا خوردنش چطوریه؟

ماشالاش باشه  نترس سوپشو تو شیشه درست کن اب قلم بنازتو شیشه اگر برنج یا ماکارانی ریختی یذره اب ...

اصلا سرلاک و‌فرنی نمیخوره کلافم کرده از هر چیزی سه قاشق میخوره بعد میره پی بازی خیلیییییی شیطونه خیلیییییییی

ماشالاش باشه  نترس سوپشو تو شیشه درست کن اب قلم بنازتو شیشه اگر برنج یا ماکارانی ریختی یذره اب ...

مثلا چهار قاشق میخوره دیگه نمیخوره باید واسش کارتون بذارم فیلم‌ببینه ک بخوره حوصلش سر میره زود  میگخ برم بازی

مثلا چهار قاشق میخوره دیگه نمیخوره باید واسش کارتون بذارم فیلم‌ببینه ک بخوره حوصلش سر میره زود   ...

سیب پوره کن میحوره

شیر خودت مخوره؟