2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فامیلامون هیچکس تو خونه چادر سر نمیذاره. من یه بار تو قوم شوهر چادر سر کردم احساس کردم با نگاهشون مس ...

منم هییییییچ کس توی خانواده شوهرم چادری نیستن 😃😃😃😃😃 فقط منم 😃😃😃😃 حتی بزرگترا حتی پیرزن هاشونم چادر سر نمیکنن.خودت باش گلم وقتی خودت باشی اصلا نوع نگاه دیگران برات مهم نمیشه به منم اوایل با تعجب نگاه میکردن اوایل هی میگفتن راحت باش هی میگفتن چادرتو بردار 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

بعد از گذر زمان همووووونا شوخی هایی که با بقیه میکردن نوع ادبیاتی که با بقیه داشتن حتی بی فرهنگ ترینشون در برابر من جلوی خودشونو می‌گرفتن کاملا محترمانه برخورد میکردن 

هرچی هستی خودت باش

من، به نظرم نامحرم تو خونه با بیرون خونه فرقی نداره

دقیقاً چه فرقی داره نمی‌فهمم موقعی که داشتن بهمون محرم نامحرم یاد میدادن اولین چیزی که گفتن این بود که پسر خاله پسر عمه شوهر خاله و ...‌ نامحرمن 

نگفتن نامحرم ها یعنی مردای توی خیابون که

دقیقاً چه فرقی داره نمی‌فهمم موقعی که داشتن بهمون محرم نامحرم یاد میدادن اولین چیزی که گفتن این بود ...

درسته واقعا معنا نداره وقتی بری مهمونی چادر سر کنم ولی وقتی اون فرد اومد خونمون، چادر سر نکنم؟! 

آخه چند بار چادر گذاشتم، الان خجالتم میاد دو باره بدون چادر باشم.

خجالت چی اخه خواهر من،گناه که نمیکنی فدات شم ،بذارش کنار 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

منم همین مشکل رو داشتم ولی چند روز پیش یک چادر لبنانی از شهر حجاب خریدم خیلی راحتم 

خیلی خوبه اگه راحتی ❤ من خودم ازینام راه میرم رو زمین صاف زمین میخورم بخاطر همین گفتم😂😂😂

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋