2777
2789
عنوان

پاگشایی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 29 پست
تو زندگبت به هیج چیز و هیچ کس جز خودت اهمیت نده نرو هم به خاطر کرونا هم اینکه اذیت میشی یه عذرخواهی ...

درسته از حرف و حدیث بعدش یه کم ترس دارم

خدایا به امید تو
چرا خوب بود حامله بودی؟

والا بودم  اولش سقط شد ؛بهونه میکردم هیچ جا نمیرفتم چون من خبر دارم چه خبره!!!خیلی میترسم خیلی میمیرن همه از کرونا زیاد شده اونم شدیددددددد

پسرم ❤❤😍😍😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا بودم  اولش سقط شد ؛بهونه میکردم هیچ جا نمیرفتم چون من خبر دارم چه خبره!!!خیلی میترسم خیلی ...

پس بهونه ی خوبی بوده 

مهمونی دادن تو این شرایط واقعا بده کاش خودشون درکشون برسه

خدایا به امید تو
دقیقا برزخه

ببین ۴ روز پیش عروسی دختر عموی شوهرم بود ینی خیلی فامیل نزدیک بود ن میشد بریم ن میشد نریم بعد خانواده شوهرم گفتن نریم نمیشه ما هم رفتیم نگو تو جمع ی نفر کرونا داشته الان حال خاهر شوهرم بده فک کنم کرونا گرفته و خودم هم گلوم درد میکنه فک کنم خودم هم گرفتم و الان مثل چی پشیمونم ک کاش نمیرفتم😔😔😔

ببین ۴ روز پیش عروسی دختر عموی شوهرم بود ینی خیلی فامیل نزدیک بود ن میشد بریم ن میشد نریم بعد خانواد ...

ای وای من چقدر خطرناکه

چقدر خوبه اومدم اینجا مشورت

خدایا به امید تو

اگه ناراحتی نرو معذرت خواهی کن

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

عزیزم نرو 

هرکی هر چی میخاد بگه.تو چیزیت بشه کی جواب میده؟ الان تو تنها نیستی زن باردار اگر خدای ناکرده کرونا بگیره محدودیت دریافت دارو هم داره!

جاری بنده خدای من تو هفت ماهگی کرونا گرفت اما زیاد علایم نداشت فقط استرسش براش بس بود که کلی عداب بکشه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

من حامله بودم تو ماه هشت رفتم یه جا مهمونی ،یه نفر آبله مرغان داشت.به من نگفته بودن.یعنی من از استرس این بیماری خطرناک واسه زنای باردار،یک ماه جلوتر بچمو بدنیا اوردم.دکتر خودش سریعا مجوز زایمان رو داد.بماند که من و خانوادم چه عذابی کشیدیم تو اون مدت