از قبل کرونا مریض شدم اونموقع میگفتن هنوز وارد ایران نشده بشدت سرفه میکردم ولی تب نداشتم داداشم مریض شد تب40 درجه و سرفه مامانم و خواهرمم مریض شدن ..حالا از اونموقع سرفه ولم نکرده گاهی اوقات سرفه میکنم و سینم خر خر میکنه نفس ک میکشم بدجور... جانبازا چجوری نفس میکشن یا حرف میزنن ی صدایی میده همونجور شدم یعنی کرونا بوده و هنوز خوب نشدم؟5ماهی میشه فک کنم
برادر من هم مبتلا به کرونا شده بودن بعد از گذشت چندماه هنوز ریه هاشون درگیره
من از دوستم گرفتم اونموقع میگفتن تو ایران نیست نیومده میگم شاید انفولانزا بوده اخه من خانواده پدری و مادریم رفتم بینشون خانواده شوهرم و همینطور شوهرم هیچکدوم مریض نشدن در صورتی ک بشدت واگیره فقط خانواده خودم درگیرش شدن
سرخکردنی نمیخورم زیاد خیلی کم باشه ممنون اره باید بخور بدم و دمنوش درست کنم
❤انشالله زووووووووود خوب شی
واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️