دقیقا واسه همین چیزا وگان رو دوست دارم فقط خاص خوراک نیست بلکه طرز فکر آدم رو اصلاح میکنه. برند لوریل جزو برند های آرایشی محبوبم بود ولی وقتی فهمیدم رو حیوان ها تست میکنه دیگه نمیخرم. کلی حیوون به خاطر این تست ها کور و کر میشن و کلی مریضی پوستی و مسمومیت ناشی از خوراندن رژ لب و..... میگیرن و این در حالی هستش که کارشناسان میگن این تست ها هیچ کمکی به کیفیت محصول نمیکنه و ربطی نداره که چون رو حیوون حساسیت نداده باشه رو انسان هم نده. یعنی این شرکت فقط حیوون ها رو شکنجه میکنه بدون اینکه فایده ای واسه انسان ها داشته باشه این کار
اره ولی جدیدا غذاهای پخته دوست ندارم بیشتر با میوه میگذرونم. فک کنم بیشترین قسمت سختش اینکه بخای به ...
واقعلا من که از بحث خسته شدم خیلی کم بحث میکنم دیگه میگم هرچی شما میگین درسته که بس کنن ولی منم دیگه دارم کم کم خام گیاه خوار میشم البته به توصیه دوستم خیلی اروم اروم پیش میرم که زده نشم
اره ولی جدیدا غذاهای پخته دوست ندارم بیشتر با میوه میگذرونم. فک کنم بیشترین قسمت سختش اینکه بخای به ...
حتی اگه درد داشته باشن هم اولا بالاخره یه چیزی بخوریم که نمیریم دوما ساختارشون از جانوران ساده تره پس حسگرهای عصبی شون هم کمتره سوما هر کسی مختاره درباره زندگیش تصمیم بگیره
بچه ها بيسکوئيت گرجی یه مدل داره که با شیره انجیر شیرین شده با آرد جو و کنجد و شوید هستش ولی روش ننوشته وگان ولی کار امروزم رو راه انداخت راستی از جانینو کلی چیزای خوب امروز سفارش دادم مرسی 😘😘