2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قمی نیستم ولی دوساله ساکن اینجام،نمیدونم والا من خودم بند کیفم اون قسمت ک بند ب بدنه وصل میشه ی تیکه فلزی بود شکسته کیفم نونو دنبال یجام اون قطعه رو بخرم کسی میدونه بگه کجا برم

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت

قم هم جیگر داره آخه از زیر چادر که پیدا نیس

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
آخه یه نفر گفت رفتم قم برای کار همه سیبیل داشتن گفتم مگه میشه آخه

چه حرفاومگه اینجا100سال پیشه؟؟خانما محجبه هستند درست ولی سیبیل ؟؟؟؟؟؟؟چرا فکر می کنید هرکس حجاب داره نظافت نمی کنه و شلخته اس؟؟

......