2777
2789
عنوان

کسی ایده داره؟

57 بازدید | 11 پست

یه هنر درآمدزا کسی سراغ داره؟ که واقعا پول خوب توش باشه .اینده داشته باشه .

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار با رزین  درست کردن عروسک پارچه ای

نه پول درشت منظورمه 

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
سوالت خیلی کلی هست بستگی داره به شرایطت اما هر هنری معمولا پول توش نیست آرایشگری پول خوبی داره ال ...

من تو محله متوسط مشهد به نظرت برا یه ارایشگاه معمولی چقد سرمایه میخوام؟

من تو محله متوسط مشهد به نظرت برا یه ارایشگاه معمولی چقد سرمایه میخوام؟

با بیست سی تومن میشه و حتی کمتر

اما انتظار درآمد یه آرایشگاه لوکس رو‌ نداشته باش

خیاطی هزینه های کمتری داره جای کمتری می خواد تو پاساژ و تو اونم کار بلد باشی درآمد خوبی داره

با بیست سی تومن میشه و حتی کمتر اما انتظار درآمد یه آرایشگاه لوکس رو‌ نداشته باش خیاطی هزینه های ک ...

با صد تومن میشه نسبتا لوکسشو داشت تو همین مرکز شهر؟

با بیست سی تومن میشه و حتی کمتر اما انتظار درآمد یه آرایشگاه لوکس رو‌ نداشته باش خیاطی هزینه های ک ...

شما ارایشگر نیستین؟

میخوام بدونم حدودا درامدش چقدره 

شما ارایشگر نیستین؟ میخوام بدونم حدودا درامدش چقدره 

نخیر نیستم

از اقوامم هستن

ببخشید بله تو مرکز شهر شاید بشه زد من فکر کردم گفتی بالای شهر

آرایشگر هست دو تومن یا کمتر درمیاره ماهانه

آرایشگر هم هست بالای صد تومن

مثل همه مشاغل همه مدلی هست توش بستگی به خیلی چیزا داره

نخیر نیستم از اقوامم هستن ببخشید بله تو مرکز شهر شاید بشه زد من فکر کردم گفتی بالای شهر آرایشگر ه ...

ببخشید اولین باره تو خصوصی میخوام با کسی صحبت کنم خیلی وارد نیستم چجوری باید درخواست دوستی بدم و اینا .