پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1210 عنوان کسی ایده داره؟ 57 بازدید | 11 پست یه هنر درآمدزا کسی سراغ داره؟ که واقعا پول خوب توش باشه .اینده داشته باشه . مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭 1399/04/02 | 02:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قوی0آبی عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 641 سوالت خیلی کلی هستبستگی داره به شرایطتاما هر هنری معمولا پول توش نیستآرایشگری پول خوبی داره البته اونم نه برای همه که البته سرمایه خوبم می خواد
tarke4 عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 5358 برو پيج talaii _ideh اينستا من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1210 کار با رزین درست کردن عروسک پارچه ای نه پول درشت منظورمه مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1210 سوالت خیلی کلی هست بستگی داره به شرایطت اما هر هنری معمولا پول توش نیست آرایشگری پول خوبی داره ال ... من تو محله متوسط مشهد به نظرت برا یه ارایشگاه معمولی چقد سرمایه میخوام؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
قوی0آبی عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 641 من تو محله متوسط مشهد به نظرت برا یه ارایشگاه معمولی چقد سرمایه میخوام؟ با بیست سی تومن میشه و حتی کمتراما انتظار درآمد یه آرایشگاه لوکس رو نداشته باشخیاطی هزینه های کمتری داره جای کمتری می خواد تو پاساژ و تو اونم کار بلد باشی درآمد خوبی داره
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1210 با بیست سی تومن میشه و حتی کمتر اما انتظار درآمد یه آرایشگاه لوکس رو نداشته باش خیاطی هزینه های ک ... با صد تومن میشه نسبتا لوکسشو داشت تو همین مرکز شهر؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1210 با بیست سی تومن میشه و حتی کمتر اما انتظار درآمد یه آرایشگاه لوکس رو نداشته باش خیاطی هزینه های ک ... شما ارایشگر نیستین؟میخوام بدونم حدودا درامدش چقدره مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
قوی0آبی عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 641 با صد تومن میشه نسبتا لوکسشو داشت تو همین مرکز شهر؟ والا اون فقط دویست سیصد پول رهن می خوادبیا خصوصی بهتر می تونیم صحبت کنیم
قوی0آبی عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 641 شما ارایشگر نیستین؟ میخوام بدونم حدودا درامدش چقدره نخیر نیستماز اقوامم هستنببخشید بله تو مرکز شهر شاید بشه زد من فکر کردم گفتی بالای شهرآرایشگر هست دو تومن یا کمتر درمیاره ماهانهآرایشگر هم هست بالای صد تومنمثل همه مشاغل همه مدلی هست توش بستگی به خیلی چیزا داره
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1210 نخیر نیستم از اقوامم هستن ببخشید بله تو مرکز شهر شاید بشه زد من فکر کردم گفتی بالای شهر آرایشگر ه ... ببخشید اولین باره تو خصوصی میخوام با کسی صحبت کنم خیلی وارد نیستم چجوری باید درخواست دوستی بدم و اینا . مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭