2777
2789
عنوان

بی بی چک

138 بازدید | 21 پست

سلام دوستان ۴ روز مونده به پری بی بی چک گذلشتم منفی بود به نظرتون زود گذلشتم و ممکنه باردار باشم میدونم میگن ۱۰ روز باید بگذره ولی میخواستم از تجربتون بپرسم کسی بود قبل پری بی بی منفی باشه بعد چتد روز بعد مثبت بشه ؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا عجله میکنی؟ بدار ده روز بعد موعدت برو ازمایش. الکی به خودت استرس نده

آخه من عکس رنگی گرفتم تنبلیم دارم این ماه دارو نخوردم ولی علائم پریودی دارم اززهر کیم میپرسم میگن مثل قبل بودیم درد سینم پس چیه نمیدونم میخوام پریود بشم یا باردارم 

آخه من عکس رنگی گرفتم تنبلیم دارم این ماه دارو نخوردم ولی علائم پریودی دارم اززهر کیم میپرسم میگن مث ...

پس عجله نکن من ماه 4 اقدام باردار شدم از یک هفته قبل سینه درد شدید داشتم و از دو روز قبلشدرد پریودی و لکه بینی 

منم این ماه عکس رنگی گرفتمو فهمیدم تنبلی خفیف دارم دکتر بهم متفورمین دادو گفت اقدام نکن اما من دو با ...

خب شاید فولیم بزرگ باشه آخه علائم تخمک گذاری داشتم 

خب شاید فولیم بزرگ باشه آخه علائم تخمک گذاری داشتم  

دقیقا عین من منم روز 13 سیکلم ک رفتم گفت فولی زیر ده اما روز بعدش قشنگ علائم تخمک گذاری داشتم 

چی بگم والا همش فکر میکنم سونو اشتباهی دیده

🌷
دقیقا عین من منم روز 13 سیکلم ک رفتم گفت فولی زیر ده اما روز بعدش قشنگ علائم تخمک گذاری داشتم  ...

شما چند روز مونده به پریودتون آخه عکس رنگی رحمو پاک‌میکنه و آماده بارداری