2789
عنوان

نسرین افضلی

1977 بازدید | 12 پست

فمنیستا بگید تا چه حد تفکرات ایشون رو قبول دارید ؟و چرا؟لطفا توهین نکنید .

من خودم از اینکه اطلاعات جامع و کامل تو پیجش میده و اینکه شخصیت قوی داره ازش خوشم میاد .ولی خب بعضی جاها هم رفتارش یا عقایدش رو نمیپسندم 

کلا آیا فمنیست های این مدلی رو قبول دارید ؟

اکثر عقایدش رو قبول دارم

اما در مورد روابط آزاد زیاده رویی میکنه میگه این خوبه که در روابطی باشید که صرفاً برای رابطه جنسیه

و من اصلاً این رو قبول ندارم🤷🏼‍♀️ 

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

اکثر عقایدش رو قبول دارم اما در مورد روابط آزاد زیاده رویی میکنه میگه این خوبه که در روابطی باشید ک ...

یا مثلا با روابط جنسی دخترهای زیر هجده سال مخالفت نمی‌کرد .چون بنظرم دخترهای زیر هجده سال ممکنه در آینده از این کارشون پشیمون بشن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا مثلا با روابط جنسی دخترهای زیر هجده سال مخالفت نمی‌کرد .چون بنظرم دخترهای زیر هجده سال ممکنه در آ ...

دقیقاً

و اینکه میگه بکارت یک افسانه هست هم خیلی پذیرفته نیست

سلام‌ کاربری جدید هستم. و آقا . خواننده خواموش بودم ولی میخواستم جواب شمارو بدم.. از نظر من نسرین افضلی اصلا فمینیست نیست و به شدت مرد ستیزه. دلیلم هم همین موردایی که گفتین و اینکه پست هاشون اصلا جامع و کامل نیست با کپشن های دو سه خطی یا شایدم کپشن نداشته باشن و بدون هیچ توضیحی . مقایسه اندام تناسلی مرد با موز . اخیرا هم چالشی که ایجاد کردن و شخصی که گفته بود در فضای مجازی هم حجاب داشته باشینو ، عکسشو برداشته بودن مقنعه کرده بودن سرش با رژ لب و اینا . این خودش مرد ستیزی و برای یه فمینیست این کار اصلا جالب نیست. چالشی که اجرا کردن در خیلی از جاهای دیگه هم انجام شده اما هیچکدوم از اونا نیومدن فحش بدن و یا بگن بیا اونجامو بخور !! و اینکه هیچ انتقادی هم ایشون نمیپذیرن.

آقا هستم . همین.   

نسرین افضلی متاسفانه تعادل روانی و روحی نداره یکی دو پست ایشونو اگر فرد باسواد و عاقلی ببینه زود متوجه میشه که ایشون مشکلات درونی با ریشه عقده داره ضمنا اصلا انتقادپذیر نیست و مدام فحش میده. من نمیدونم چطور میشه همچین کسیو تو مجازی دنبال کرد. اصلا ارزششو داره؟ خودش بیمار روحیه به نظرمن. اون آقای دانشجوی وطن خیلی خوب تحلیل کردن. فحش دادن مسخره بازی عکس آلت جنسی گذاشتن اصلا به میزان تحصیلات ایشون نمیاد اصلا به هیچ باسوادی نمیاد همچین رفتاری. مشخصه دچار بیماری روانی هستن

دوستان لطفا برای سلامتی خواهرم یه صلوات مهمونم کنید  
دقیقاً و اینکه میگه بکارت یک افسانه هست هم خیلی پذیرفته نیست

یعنی شما از,سازمان جهانی بهداشت بیشتر میدونی ? در رابطه با این قضیه میتونید بیانیه سازمان جهانی بهداشت رو بخونید که بکارت وجود نداره در ضمن اگه ورودی واژنتون رو لمس کنید یا پیش چند تا دکتر برید و چرت و پرتاشونو بشنوید متوجه میشید ایشون راست میگن منتها شما ها حتی جرات امتحان کردن و دست زدن به بدن خودتونو ندارید

سلام‌ کاربری جدید هستم. و آقا . خواننده خواموش بودم ولی میخواستم جواب شمارو بدم.. از نظر من نسرین اف ...

چرا مرد ستیزه چون میگه زیر حرف زور نرید و با مردای ایرانی ازدواج نکنید بعدم حتی اگه ستیزی باشه جنس شما این بساطو درست کردن رفتارایی که با ما داشتین داره به خودتون برمیگرده هر چی عوض داره گله نداره 

یعنی شما از,سازمان جهانی بهداشت بیشتر میدونی ? در رابطه با این قضیه میتونید بیانیه سازمان جهانی بهدا ...

شما یکبار هم متن‌هایی که نسرین‌افضلی ترجمه می‌کنه رو خودت برو ترجمه کن اون‌موقع حتماً متوجه راست و دروغ خیلی‌ مسائل میشی

دقیقاً و اینکه میگه بکارت یک افسانه هست هم خیلی پذیرفته نیست

هست اتفاقا چون بکارت صرفا یک صفته که از بکر بودن، از ناب بودن میاد و خب پرده ای وجود نداره که نشون بده یک دختر باکره است یا نه! 

انسان چه دختر چه پسر، بعد از اولین دخول, رابطه دهانی یا مقعدی دیگه باکره نیست...

هایمن هم یه بحث دیگه ای.