2777
2789
بله باکرده بودم تو دوران عقد به مشکل خوردیم رسمی طلاق گرفتم هم بخاطر حرف مردم هم اسرار خانوادم

ای بابا،حالا میخوای چیکارکنی؟شوهرت شغلش چیه؟از کجا میدونی دیشب با یه نفر بوده

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم و چتاشو دیدم فعلا مجبورم تحمل کنم

خیلی زشته ودردناکه واقعا یه زنی که تازه بچه دارشده همچین صحنه هایی رو ببینه حالا اگه بچه نداشتین راحت تر میشد کاری کرد ولی برای تو وامثال تو که احتمالا خانواده سنتی وسخت گیری دارین باید مدام نبینین ونشنوین وپشت گوش بندازین وبسوزین وبسازین اخرش هم هیچی،بنظرم اگه مشکل اخلاقی ورفتاری داره وتو نمیدونستی یا میدونستی اما ازش بخاطر چیزای دیگه گذشتی من نظری ندارم چون اخلاق ادمارو نمیشه عوض کرد اما اگه مشکل جنسی یا عاطفی داره باید به فکر پیداکردن وحل مشکل باشی درسته بعد اززایمان ادم بهم میریزه اما خب بعضیا نمیتونن تحمل کنن یا اون قدر مرد نیستن که درک کنن،توتنها راهی که داری حل مشکل زندگیته بخای طلاق هم بگیری مردم وخانوادت نمیزارن تازه بچه هم هست وقوز بالاقوز،امیدوارم موفق باشی

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
من خانم نیستم بعدشم میدونم لینکشوگذاشتین ولی همه ی حرفاتون باشوخی وحالت مسخره نوشتید

نمیدونسم اقا هسید.

چ شوخی چ مسخرع؟؟؟

مگ‌ مریضم! 

دلم شکسته مگ شوخی دارم الکی بنویسم!

در پناه حق باشید یاحق❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
نمیدونسم اقا هسید. چ شوخی چ مسخرع؟؟؟ مگ‌ مریضم!  دلم شکسته مگ شوخی دارم الکی بنویسم!

دورازجونتون خدانکنه مریض باشید.ولی فک نکنم یه نفرکامل نوشتهاتون روخونده باشه.کاش میتونستم؟.......