بزرگ نیست وقتی بدونی همسرت الان کنار یکی دیگه خوابه
الان تو به دلگرمی احتیاج داری اما خب کسی جز خودت ونی نی سایت وحرفی که الان من ناشناس بهت میزنم کس دیگه ای نیست،توالان تنها نیستی،بغل کردن ودلگرمی دادن هم مسکن موقته وفردا روز ازنو روزی ازنو
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
اشتباهاتت رو بپذیر وسعی کن راه حلی پیداکنی که بیشتر خودت راحت ترباشی تمام
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
😐چه اختلاف سنی زیادی،نمیدونم چرا بعضی از دخترا با یک مرد سن بالا ازدواج می کنند دوسه تا ازهمکلاسیهای خودم هم اینجورین،یکی دوتاشون بخاطر اصرار خانواده وپول طرف،یکیشون هم بخاطر حرف مردم،تو رو نمی دونم!ولی سعی کن ازین به بعد یکم فکر کنی،تو که گذشته رو نمیتونی کاری بکنی،نباید ازدواج می کردی که کردی،نباید بچه دار میشدی که شدی الان تو این مرحله کاری کن که مشکل بزرگتری سرت نیاد که اون موقع پشیمون بشی وبگی چرا امروز به فکر نبودم،درضمن روزت هم مبارک
مرسی روز شمام مبارک من یه عقد ناموفق داشتم که انتخاب خودم بود دیگ واس همسرم حق انتخاب نداشتم
یعنی بخاطر یک عقد ناموفق مطلقه شدی وازدواج کردی؟قبل ازعروسی وازدواج رسمی طلاق گرفتی؟چ؟ازدواج جدیدت بخاطر اصرار واجبار خانواده بود یا حرف مردم؟تو ازدواج جدیدت باکره بودی؟