افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد اسیرمون کردین به قران😂😂😂
چرا میکنی دیوونه به اونش کاری ندارم ولی اگه بکنی موهای سفیدت زیاد میشن
به اینا نگاه کنین👇 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن؟خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣/بیو دخترا وقتی رلن:تا عشقم پشتمه دنیا تو مشتمه😍وقتی کات میکنن:و خدایی که به شدت کافیست🤣/ مثلا بمیرم بیای سر قبرم اشکات بریزه😢پاشم پشمات بریزه😂/یه بارم اومدم یه خوشگلیو بغل کنم خوردم به آینه😎به همین برکت قسم😁/من برعکس همه بچه ها روز دوم مدرسه گریه کردم🙄آخه نمیدونستم هر روز باید برم😅/
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸