2789
عنوان

کنکووورییییی ۱۴۰۰

75 بازدید | 10 پست

سلاممم خانوم گلااا 

یه سوال خیلی مهم خواهشا بگین تا بدونم چیکار کنم

کسی با الا تونسته کنکور خوب قبول شه ؟

کیفیتش در حد کلاس تست هست اصلا؟ 

من تصمیم گرفتم کلاس تست نرم  و دی وی دی نگیرم 

کسی بوده فقط یه سال بخونه و بدون کلاس و مشاور سه رقمی بیاره ؟ خیلی نا امیدم لطفا جواب بدین ❤❤❤

به نظرم کلاس تست خیلی مهمه من خودم تستم افتضاح بود خیلی بهم کمک کرد کلاس و مشاور حتما برید و بگیرید یا یک سال به نظر من نمیشه بدون هیچ کلاسی البته یه تلاش هم بستگی داره

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم کلاس تست خیلی مهمه من خودم تستم افتضاح بود خیلی بهم کمک کرد کلاس و مشاور حتما برید و بگیرید ...

بستگی به طرف داره .به نظر من آدم تا وقتی مجبور نشده نباید کلاس بره .بچه های مدارس عادی بیشتر حس میکنن که به کلاس نیاز دارن چون معلمای خوب معمولا ندارن 

بستگی به طرف داره .به نظر من آدم تا وقتی مجبور نشده نباید کلاس بره .بچه های مدارس عادی بیشتر حس میکن ...

نظرتون محترمه اما به نظرم اشتباه هست من خودم مدرسه خوبی بودم اما لازم دیدم برم کلاس به مدرسه و معلم هم ربطی نداره کسی که درس خون باشه همه جا میخونه چه روستا چه یه شهر بزرگ با بهترین معلم های دنیا

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
نظرتون محترمه اما به نظرم اشتباه هست من خودم مدرسه خوبی بودم اما لازم دیدم برم کلاس به مدرسه و معلم ...

خب خیلیا هم هستن که کلاس کنکور نرفتن و موفق شدن .مثله اکثر رتبه های برتر 

باهوشن اونا اخه یا مدرسه های نمونه و تیزهوشان و غیر انتفاعی هستن

من از این جهت خودم زیاد موافق نیستم که میگم وقت گیره مثلا به جاش خودت بخونی به صرفه تره .یا مثلا با این سایت الا یا ...مگر اینکه دیگه خیلی لازم داشته باشی خوبه .ولی کلا زیاد ادم نباید خودش رو درگیر کلاسهای مختلف بکنه .ذهنش درگیر میشه