2777
2789
عنوان

خواهرتنبل من

290 بازدید | 40 پست

بچه ها من ی خواهردارم کلا 

بعد من هرسه هفته یادوهفته یکبارمیرم خونه مادرم چون دوریم دو روز اینامیمونم 

بعدخواهرم دست ب سیاه وسفید نمیزنه سرسفره میاد وسرسفره میره

مادرم پخت وپز میکنه منم میارم ومیبرم و میشورم خیلی رفتارش ازاردهندس 

چیکارکنم چطوربرخوردی کنم

تازه منم باردارم بجای اینکه بگه خواهر بارداره نذارم کارکنه یامادرم دگ انقدتوزحمت نیافته کمک بدم اصلای بیشعوربی تمام معناس تواین زمینه

۱۶ سالشم هست

توروجدت لایکم نکن مرسی

خب منم اینطورم با این تفاوت من ۲۵سالمه😂

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...
خب منم اینطورم با این تفاوت من ۲۵سالمه😂

🤣🤣🤣🤣⁦☹️

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه ایتطورن. منم یه خواهر شوهر دارم ۲۰ سالشه خجالت نمیکشه من باردار بودم باید جلو اون خم وراست میشدم .پدرشوهرم یه روز دیگه داغ کرد پرید بهش .اشکشو دراورد .گفتم خوبش کرد تو دلم. من دلم برا مادرشوهرم میسوزه چون قلب درد داره این دختر فقط سرش تو گوشی .

دقیقا عین خاهر منه 😟

فقط خاهر من آشپزی میکنه 

دیگه دس ب سیاه و سفید نمیزنه 😭

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

شما مگه با خواهرت تعارف داری؟!

رک بهش بگو بیا کمک

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
امشب چقد تاپیک خواهر هست چراااااا اخه چرااا

امروزدگ بعد ۲۴ ساعت برگشتم خونه خودم اعصابمو خورد کرد

مادرم فهمید ازدست اون ناراحتم نمیذاشت کارکنم

درد من کارکردن نیس درد من اینکه مارو خرو نوکرخودش فرض میکنه

توروجدت لایکم نکن مرسی
شما به خوههرتو تذکرت رو بدین اگه فهمید که فهمید اگه نفهمید روزگار به زور میفهموندش

امروزتواتاق بود منم داشتم ظرفای نهارومیشستم بلند بلند حرف میزدم ک بشنوه نمیدونم دگ شنیدیانه

توروجدت لایکم نکن مرسی