2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

835 بازدید | 26 پست

بعضیا اصرار دارن که هر کی کرونا گرفته ایمن نیست و دوباره میگیره

اگر اینطور باشه پس واکسن کارایی نداره  

بنظرم که ایمنی بوجود میاد وگرنه قضیه پلاسما درمانی هم بیخوده دیگه

نظر شما چیه؟؟؟

والله منم نطرم‌همینه پلاسما درمانی نمیکردن اونموقع ولی مبگن اگه دوباره بگیرن بدنشون  ضعیفت تره احتمال مرگ بیشتره والله شوهر من آزمایش داده انشالله کرونا نباشه 

بهترین نیستم اما خودمم😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیر اینجوری نیست.

وقتی یک بار میگیرید بدنتون برای بار دوم مقاومت بیشتری داره ۹۸درصد اینجوری هست و کلا به ایمنی بدن خود فرد بستگی داره و سری بعد ضعیف تر هست

البته باید بگم هنوز دارن ازمایش و تحقیق انجام میدن این حرف ها همش احتمالی هست چون این ویروس ناشناخته هست پس بهتره تو عمق ماجرا وارد نشید

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
پس یعنی به واکن هم نباید دلمون خوش باشه

خب دقیقا واسه همین مسآیله که هنوز واکسنش کشف نشده ..به هرحال باید به ی فرمولی برسن واسه ساختش که نمیرسن

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

خیر اینجوری نیست. وقتی یک بار میگیرید بدنتون برای بار دوم مقاومت بیشتری داره ۹۸درصد اینجوری هست و ک ...

خوب پس چرا همش میگن فلانی برا بار دوم گرفت و این حرفا

خوب پس چرا همش میگن فلانی برا بار دوم گرفت و این حرفا

خب پیش میاد که بگیرن اما حالشون مثل همون دفعه اول نیست من ندیدم به شخصه تو بیمارستان ما همچین موردی نبوده شاید تو بقیه بیمارستان هاو شهر ها بوده اما تا جایی که میدونم اینجوری هست

*پرستاری عشق میخواهد...ولی'کاملاعشق نیست*
2790
2778
2791
2779
2792