2777
2789
عنوان

۲۴ یا ۳۰

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 27 پست
اره میدونم خدارم شکر میکنم اونا زدن تو ذوقم شما چرا شرایطط جور نیست

نمیدونم ۳۰ سالمه جور نشده و نمیشه دیگه خسته شدم از این زندگی یه عمر باحجاب و خدا زندگی کردم که خدا دستمو بگیره ولی الان فقط مریضی روحی و جسمی

.
من دقیقا مثل شما بودم،نه ماه عقد ،سن ۲۴ بچه اولم دنیا اومد دومین سالگرد ازدواجم پسرم دوماهش بود

ینی دقیق چند سال چند ماه بعد عروسیت حامله شدی. خودت خواستی راضی بودی؟ شوهرت چن سال اختلاف داره باهات

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ۳۰ سالمه جور نشده و نمیشه دیگه خسته شدم از این زندگی یه عمر باحجاب و خدا زندگی کردم که خدا د ...

امتحان الهیه بعد عسره یسرا خدا بزرگه نگران نباش

اره میدونم خدارم شکر میکنم اونا زدن تو ذوقم شما چرا شرایطط جور نیست

گوش به حرف بقیه نده کلاس هنر میخای چیکار زیبایی زن به مادر شدنشه الان استادای دانشگاه همه بچه دارن با وجود تحصیلات پس اول بچت

.
هر کس یه مدل زندگی داره کسی نمیتونه بگه شما مناسبه برات ۲۴ سالگی بچه دار شی یا ۳۰ سالگی ولی توصیه ا ...

حرفات منطقیه بنظرتون چند سال تفریحو تنوع تو زندگی خوبه

ینی دقیق چند سال چند ماه بعد عروسیت حامله شدی. خودت خواستی راضی بودی؟ شوهرت چن سال اختلاف داره باهات

شوهر پنج سال ازم بزرگتره ،خودمون میخواستیم ،یکسال و سه ماه بعد ازدواج باردار شدم

منظورم فقط شرایط مالی نیس .رابطه و شرایط روحی و روانی و ارامش خودتو اینکه اماده ای مادر شی یا نه و . ...

اره درسته خودم دوس دارم اما هنوز لذت نبردم ب اندازه وافی از زمدگی بعد عروسیمم کرونا شد ولی میخوام تا دوسال دیگه ب دنیا بیاد ن الان

شوهر پنج سال ازم بزرگتره ،خودمون میخواستیم ،یکسال و سه ماه بعد ازدواج باردار شدم

خب الحمدلا الان چند ماهشه بچت راضی هستی؟