2777
2789
عنوان

۲۴ یا ۳۰

147 بازدید | 27 پست

توروخدا بگید  سن ۲۴ خوبه برا حاملگی اول یا ۲۷ تا ۳۰من ۲۲ سالمه بعد چارماهه عروسی کردم بعد گفتم یک سال دیگه میخوام حامله شم همه گفتن زوده پخته نیستی خیلی زدن تو ذوقم بحثمون شد بنظرتون منی ک هم توانشو دارم هم اشپزی خونه داریم خوبه دوسال بعد عروسی بچم ب دنیا بیاد زوده؟ نه ماهم عقدم طول کشید.همه نظرشونو بگن

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو سه تا پشت سر هم بیار خلاص کن خودتو بعد لولهاتو ببند

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

ن هروخ از نظر روانی و مالی اکی شدین بچه دار شین

فرق نمیکنه 24 یا سی یا70😬

دستمُ ول نکن که زمین میخورم🙂 طُ بری از همه ادما میبرم🥺 طُ خودت خوب میدونی که آرامشی🌊🌝 باید با من بمونی به هر خواهشی...🥺♥️🌈 انگاری قسمته فاصله از همُ💔 هرجا میری برو ول نکن دستمُ🙂 نذار باور کنم رفتنت حقمه🙃 نذار دور شم از خودم از خدا از همه🙃💔🌈
واقعا این چیزا مهمه براتون؟ ما ازدواجمون جور نمیشه شمایی که میتونی بچه دار شو وقتش چه اهمیتی داره ؟! ...

اره میدونم خدارم شکر میکنم اونا زدن تو ذوقم شما چرا شرایطط جور نیست

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

هر کس یه مدل زندگی داره کسی نمیتونه بگه شما مناسبه برات ۲۴ سالگی بچه دار شی یا ۳۰ سالگی

ولی توصیه ای ک میتونم بهت بکنم اینکه تو این شرایط کشور تا خونه نخریدین و شرایط زندگیتون پایدار نیس بچه دار نشین

همه چی هم خونه داری و اشپزی نیس ،برو دنبال چیزایی ک علاقه داری اینجوری بخوای بجه دار شی ۱۰ سال دیگه میخوای به بجه هات بگی زندگی نکردم بخاطر شماها

برو چهارتا کلاس چهارتا هنر یاد بگیر سرت گرم باشه همه زندگیت نشه خونه داری و بچه داری

...

شرایطمم خوبه از لحاظ مالی اخه سن شوهرم ۳۴ دیره براش

پس انشالله به زودی مادر بشی عزیزم..خیلی خوبه ک دلت بچه میخاد..به حرف بقیه گوش نکن اصلا همینا 4 روز دیگه میگن چرا باردار نمیشی😐

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!