2777
2789
عنوان

شک به شوهر😔

275 بازدید | 18 پست

خانما من چهار ماهه باردارم،شوهرم سر به زیره وای بشدت من الان حساس و مشکوک شدم بهش تروخدا کمکم کنید افسرده شدم دارم میمیرم،امروز مثلا تو دکتر خانمه زنگ زد شوهرم شماره ملیش رو بپرسه از صبح تا الان خودخوری میکنم که چرا زنگ زده، بعدشم اخه شوهرم ازم پرسید چیشد معاینت کردن؟ اونجا دندون هم میکشن یا سرماخوردگی ویزیت میکنن؟ حالا بعد اون میگم باخودم چرا ازم پرسیده حتنا دلیلی داشته، درحالی که شوهرم اصلا زنه رو ندیده، 😭خودمم از لحاظ قیافه خوشگلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم خوب شم اصلا حالم خوب نیس

به این فکر کن که افکار منفی چه تاثیر بدی روی نی نی داره واینکه این روزا تموم میشه پس اصلا تو فکر نرو خودم الان خنده ام میگیره از بعضی کارها که دوران بارداری کردم

به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
خب اونا وظيفه دارن مشتري داري كنن اگه خوب صحبت نكنن عوضش ميكنن رو اعتماد به نفست كار كن

من اعتماد به نفسم خوب بود و شوهرم همیشه میگ زن هیشکی مثل زن من خوشگل نیس ، من از طرف شوهرم ناراحتم میگم چرا ازم اون سوالارو پرسیده ، نکنه از صدای زنه خوشش اومده میخاد بره ببینتش😭

به این فکر کن که افکار منفی چه تاثیر بدی روی نی نی داره واینکه این روزا تموم میشه پس اصلا تو فکر نرو ...

من خودم میدونم هورمون بارداریه، ولی لامصب دلم که راضی نمیش همش غصه میخوره بیخودی😭

من اعتماد به نفسم خوب بود و شوهرم همیشه میگ زن هیشکی مثل زن من خوشگل نیس ، من از طرف شوهرم ناراحتم م ...

ببخشيد رك ميگم انقد هوله شوهرت كه با صدا ي طرف عز خود بيخود ميشه؟سابقه خيانت يا چشم چروني داره؟اگه نه كه بيخود حساس شدي

ببخشيد رك ميگم انقد هوله شوهرت كه با صدا ي طرف عز خود بيخود ميشه؟سابقه خيانت يا چشم چروني داره؟اگه ن ...

نه خیانت اینا ندیدم ، فقط وقتی نامزد بودم ، با عکس فیک دوستش و اسم قلابی چت میکرد😭