2777
2789

خواهرم برای چند تا بانک (دو سال پیش)

فقط عکس فرستاد و اونام قبول کردن 

ولی دیگه پِیِشو نگرفت که کارای بیشتر بره

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم برای چند تا بانک (دو سال پیش) فقط عکس فرستاد و اونام قبول کردن  ولی دیگه پِیِشو نگرفت ...

منم همینکارو کردم و حالا میخوام برم ولی کلا هیچ اطلاعاتی ندارم

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
منم همینکارو کردم و حالا میخوام برم ولی کلا هیچ اطلاعاتی ندارم

خیلی چیزِ خاصی نمیخواستن 

مانتوت بلند باشه جلو بسته و حجابتم اوکی باشه 

تایم ناهاری بهت ناهار میدن . همون روزم تسویه میکنن باهات

چیزِ دیگه نداشت اون موقع

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خیلی چیزِ خاصی نمیخواستن  مانتوت بلند باشه جلو بسته و حجابتم اوکی باشه  تایم ناهاری بهت ...

ممنون عزیزم

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
ممنون عزیزم

قربونت . موفق باشی

تیزر تبلیغاتی، به فیلم کوتاهی گفته می شود که مقصود آن معرفی کالا، برند، خدمت یا … می باشد. زمان مشخصی نمی توان برای تیزر در نظر گرفت ولی به طور کلی زمان یک تیزر تبلیغاتی بیش از 10 دقیقه نمی باشد. تیزر تبلیغاتی در انواع مختلف رئال، انیمیشن و تلفیقی می باشد که خود این ها به چند دسته تقسیم می شوند. تیزر تبلیغاتی را می توان برای پلتفرم های مختلف مثل تلویزیون، شبکه های اجتماعی پرطرفدار، سایت های اینترنتی و … ساخت.

لینک منبع