سلام پسر منم 2سال 3ماهشه اصلا با غذا میونه ای نداره سر سفره فقططط آب میخواد دیوونم کرده غذا دوس ندار ...
من کلی صخبت های دکتر هولاکویی گوش کردم غذایی که میدونی دوست داره بپز بزار جلوش اصلا هم زوری و دعوا نکن خورد که هیچ نخورد بردار باز گشنش شد همونو بزار جلوش تنقلاتم تو خونه ممنوع میگفت بالاخره میخورن و نیاز بدنشون اونارو مجاب به خوردن میکنه منم دوروزه رها کردم پسرمو دووعده با میل خودش خورده دووعده غذارو دوست نداشت نخورد ولی دیگه تنقلات تعطیله کلا
منم با تنقلات مخالفم ولی خیلییی گریه میکنه بستنی و کیک اینا میخواد نمیدونم دیگه چیکار کنم حالا شاید بخوره ها ولی اونقدر آب میخوره سر سفره که معدش پر میشه
من کلی صخبت های دکتر هولاکویی گوش کردم غذایی که میدونی دوست داره بپز بزار جلوش اصلا هم زوری و دعوا ن ...
من الان بچم یکم بهتر شده ولی در طول روز یکی دوبار بستنی میخوره میخوام کم کم ترکش بدم ولی از وقتی شروع باین کار کردم خودم خیلی راحتترم والا قبلا یساعت باید لقمه بش میدادم الان گشنشم باشه ولش میکنم
الان پسرم خوبه چون بیشتزگر مورد علاقشو میپزم خیلی خوب میخوره فقط ی میان وعده بهش میدم بستنی یا بیسکوییت و این چیزا شکلات و اسمارتیز و این چیزا که دوست داشت و میخورد کلا قطع کردم امشب شامش به قدری گشنش بود مال خودشو خورد از مال باباشم خورد.اصلا راحت شدم نه دعوا دارم نه زور فقط غذای نونی هست که خودم باید بدم
منم با تنقلات مخالفم ولی خیلییی گریه میکنه بستنی و کیک اینا میخواد نمیدونم دیگه چیکار کنم حالا شاید ...
اونارو نده من به جاش پسته و کشمش و این چیزا یکم میریزم تو ظرف میزارم دم دستش هر وقت میگه چیزی بده میگم هیچی نداریم همونو داریم اگه میخوای بخور اونم میره میخوره بازی بازی میخوره تا تموم بشه واس اونم کاریش ندارم