2821
2789
عنوان

برنامه گوشی

69 بازدید | 7 پست

سلامم به همه امیدوارم حالتون خوب باشه 

بچه ها من نت رایگان دارم یه مدت چند تا برنامه خوب و کاربردی اندروید معرفی کنید قبلاً کلی تو ذهنم بودااا همون لحظه که آدم نیاز داره از ذهنش میپره ممنون

انسانم آرزوست!

وای کار کردن با آیفون چقد سخته

فعلا فقط زنگ و پیامشو یاد گرفتم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ اهل اینستایی حتما پیپ کمرا یوکم میکاپ

واس عکسات

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
عزیزم شما موضوع تاپیک دیدی🤨

بله

انگلیسیشبنویس

Pip camera

Youcam makeup

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792