هلما۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2541 عنوان کارای خز بچگی 80 بازدید | 7 پست امروز عصرداشتیم باپسرام عصرونه میخوردیم پسرکوچیکم چایی زیاد میخوره واسه خودش نعلبکی میاره(ماتولیوان میخوریم)درازکشیده بود وچای میخورد ....متو یاد بچگی های خودم انداخت که هروقت اینطوری چایی میخوردم بابام میگفت عین گوسفندا شدی 😂😂بیاین خاطرات اینطوری دوران بچگیتونو بگین یکم خوش باشیم ] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما» 1399/04/01 | 21:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمانه_جوووون عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 2671 بابام ی سویشرت لیمویی خریده بود برام فوووق العاده خوشگلمنم خیلی لاغر و نقلی بودم این لباسه هم کوچولو بود،بستنی گرفتن برام توخیابون،نصفشو خوردم بقیشو نمیخاصم گذاشتم تو جیب سویشرتم😂😂😂😂اولین بارم بود میپوشیدمپر کاکاعو شد لباسم برای داشتنت دلیو ب دریا زدم که از آب میترسید😍😘💕👰👫🍬🌈
khanumjoon_goli عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 834 من بچع ك بودم لقمه پنيرو تو ليوان چاي ميخيسوندم ميخوردم...مو هامم شونه نميكردم.از لاي بربري خمير درمياوردم ميخوردم.😐
سماءسادات عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 996 من همین الانم کرم وسط بیسکوییتو با دندون میتراشم😐 همین الان😐برنجمو میریختم تو ظرفی که یه ذره خورشت داشتماست میریختم روی لوبیا پلو(الانم در خلوت خودم اینکارو میکنم😂)خیلی زیادن😂 از قدیمیای سایت که دلش تنگ شد و برگشت
هلما۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2541 بابام ی سویشرت لیمویی خریده بود برام فوووق العاده خوشگل منم خیلی لاغر و نقلی بودم این لباسه هم کوچو ... 😂😂 ] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
هلما۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2541 من همین الانم کرم وسط بیسکوییتو با دندون میتراشم😐 همین الان😐 برنجمو میریختم تو ظرفی که یه ذره خور ... همین کاروخواهرم میکرد ی کوه ازبرنج درست میکرد روش قرمه سبزی وماست میریخت ] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
هلما۳۰ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 2541 من همین الانم کرم وسط بیسکوییتو با دندون میتراشم😐 همین الان😐 برنجمو میریختم تو ظرفی که یه ذره خور ... چند سالتونه😂 ] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»