2777
2789
عنوان

کرم پودر😓😓

101 بازدید | 8 پست

کرم پودرم واسه یه سال قبله یعنی فاسد شده؟؟؟ شما چند وقت یکبار کرم پودر تونو عوض میکنید🤔🤔

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاریخ انقضاشونگاه کن

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

من یه دونه داشتم مال ۴ سال پیش بودم

طلسم زاد و ولد داشت انگار

هروقت تموم میشد یه چنبار میکوبیدمش رو تخت دوباره از توش کرم میومد 😂

جدیدا گم شدع وگرنه همچنان استفاده میکردم 😅

در درونم های و هو میکرد 🍃                                                 آن من دیوانه ی عاصی.                                               مشت ها بر دیوار می کوفت                                           روزنی را جست و جو میکرد...🌙       

من کرمم رو پارسال خریدم هنوز نصف توش بود که عوض کردم یکی دیگه خریدم:چون حس کردم دیگه خراب شده چون خارش میاورد

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢
تاریخ نداره 

روی خود کرم پودر یه دایره سیاه رنگ هستش که یه عدد روش نوشته اون عدد نشون دهنده ی مدت زمانی هست که از باز شدن در کرم پودر وقت داری ازش استفاده کنی 

نمیدونم درست رسوندم منظورو یا نه 

مثلا زده ۱۲ که یعنی از روزی که درشو باز میکنی تا ۱۲ ماه نیتوتی ازش استفاده کنی