2777
2789

نگیر اصن خوب نیس ، سادشو بگیری قشنگ تره  یا مو مصنوعی متری بگیر طبیعی تره

فقط خداست که ....❤میشود با دهان بسته صدایش کرد ....❤میشود با پای شکسته هم سراغش رفت ....❤تنها خریداریست که اجناس شکسته را بهتر برمیدارد ....❤تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ....❤وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید ....❤وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت میشود ....❤و تنها سلطانیست که ....❤دلش با بخشیدن آرام میگیرد ، نه با تنبیه دیگران ..!! همیشه و همه جا ...❤
نگیر اصن خوب نیس ، سادشو بگیری قشنگ تره  یا مو مصنوعی متری بگیر طبیعی تره

از چه نظر خوب نیست عزیزم؟

اخه موهامو کوتاه کردم میخوام گاهی برای تنوع اونو بذارم تا بلند میشه موهام 

متری اونی که با گیره های کوچیک وصل میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه نظر خوب نیست عزیزم؟ اخه موهامو کوتاه کردم میخوام گاهی برای تنوع اونو بذارم تا بلند میشه موهام ...

اره همونا ، سه مدل هست یه نمونه چسب دارن ، یه نمونه گیره دارن ، یه نمونه هم که با نخ دوخته میشه ک بنظرم گیره ایاش بهتره و چندین بار میشه استفاده کرد

فقط خداست که ....❤میشود با دهان بسته صدایش کرد ....❤میشود با پای شکسته هم سراغش رفت ....❤تنها خریداریست که اجناس شکسته را بهتر برمیدارد ....❤تنها کسی است که وقتی همه رفتند میماند ....❤وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید ....❤وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت میشود ....❤و تنها سلطانیست که ....❤دلش با بخشیدن آرام میگیرد ، نه با تنبیه دیگران ..!! همیشه و همه جا ...❤