2777
2789
عنوان

حرف مادرم

135 بازدید | 5 پست

مامانم بهم گفت شوهرت ولخرجه همش ولخرجی میکنه و شوهرم خیلی درامد نداره خودم کارمندم و از حساب من پول برمیداره به نظرتون حرف مامانم درسته یا دخالته تو زندگیمون؟ 

لبخند بزن   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درستش دخالته

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

عزیزم مادرها همیشه دوست دارن دخترشون بهترین زندگی رو داشته باشه،  زن و شوهر باید تو همه چی شریک باشن اشکال نداره اگه تو از درامدت خرج زندگیتون بکنی 

چون همسرت اجازه داده کار کنی باید ممنون باشی و شریک خوشی و ناخوشی،  حالا فقط کمک مالی تو جنبه سو استفاده ازت نباشه،  که چون تو کارمندی کمتر به خودش زحمت بده تلاش کنه واسه درامد زایی،سعی کن باهم خریدها رو انجام بدید و همه چیز رو یادداشت کن تا ببینی حرف مادرت صحیح یا نه؟  به مادرت حق بده نمیخواد تو زحمت کار بیرون و خونه رو دوشت باشه و پس اندازی نداشته باشی،  خودت بهتر همسرت رو میشناسی و بهتر میتونی قضاوت کنی. بهتره هر ماه مقدار مشخصی پس انداز کنی تا اصولی پول خرج کنید و مخارجتون جنبه افراط نباشه 

همیشه سبز میخشکد 
2790
2778
2791
2779
2792